طرز تهيه سركه سيب خانگي
مرحله اول
براي تهيه سركه سيب خانگي پس از اينكه سيب ها را شستيد چوبهاي سر آن را جدا كرده و آنها را خرد نماييد ، حالا ميوه هاي خرد شده را درون يك دبه مناسب بريزيد سپس شكر را به آن اضافه كنيد حالا نوبت اضافه كردن آب مي باشد مقدار آب در حدي باشد كه روي سيب ها را كاملا بپوشاند .
مرحله دوم
يكي از نكات مهم براي تهيه سركه اين است كه درب آن را به صورت نيمه باز قرار دهيد ، تا هوا درون آن جريان داشته باشد ، اين كار شما باعث جلوگيري از كپك زدن سركه خواهد شد . اكنون دبه را در مكاني گرم قرار دهيد ( آفتاب بهتر است ) باعث ميشود سركه زودتر ترش شود و كرم نخواهد زد . دماي مناسب براي اين كار بين ۲۵ الي ۳۰ درجه ميباشد .
مرحله سوم
بعد از چهار الي يك هفته مگس سركه جذب بوي ميوه مي شود و همين امر باعث تخمك گذاري آن درون دبه خواهد شد ، با اين فعل و انفعالات مگس ، سركه شما ترش و تيز خواهد شد . توجه داشته باشيد كه يك چهارم دبه بايد خالي باشد . بعد از گذشت ۷ هفته ميتوانيد سركه را از صافي رد كنيد .
نكات مهم
سعي كنيد براي تهيه اين سركه از ميوه هاي با كيفيت استفاده كنيد تركيب سيب هاي مختلف هم مفيد ميتواند باشد . از سيب هاي رسيده و شيرين استفاده كنيد قبل از خرد كردن آنها را در آب سرد بشوييد ، براي تهيه سركه نبايد از ظرف هاي فلزي استفاده كنيد . مقدار آب در حدي كه روي ميوهها را بپوشاند كافيست . براي هر دانه سيب ۴ گرم شكر كافيست .
نكته هاي مفيد
مواد را در طول روز براي دوبار و با كفگير چوبي هم بزنيد تا فرايند تخمير زودتر و با كيفيت تر انجام شود . تقريباً بعد از گذشت دو هفته كه ميوه ها درون دبه ته نشين شوند فرايند تخمير انجام شده است بعد از اينكه آن را از صافي رد كرديد درون شيشه ريخته و روي آن را با پارچه بپوشانيد
- دوشنبه ۲۹ شهریور ۰۰ | ۰۷:۵۸ ۸ بازديد
- ۱ نظر
5 گام آسان برای درست کردن سرکه سیب خانگی
مرحله 1: وسایل و مواد مورد نیاز را تهیه کنید
وسایل و مواد مورد نیاز سرکه سیب به قدری ساده و دردسترس است، که احتمالا همگی شما آنها را در خانه دارید. نکته ی جالب تر این است که برای ساخت این سرکه به اندازه گیری خاصی نیاز ندارید! در ادامه دلیل این امر را متوجه خواهید شد.
وسایل مورد نیاز: