طرز تهيه ته چين مرغ روي گاز
ته چين مرغ روي گاز را ميتوانيد به سبك رستوراني بپزيد ، اگر مي خواهيد بسيار خوشمزه و مجلسي شود بايد به چند نكته توجه كنيد كه اين نكات را ميتوانيد در سايت آشپزي هاي پاتوق مشاهده نماييد . حتماً از برنج مرغوب و خوش عطر ايراني استفاده كني اگر ميخواهيد ته چين شما ترد شود حتماً از روغن و كره هاي مرغوب و خوب استفاده كنيد . از ماست چكيده و بدون آب استفاده كنيد تا برنج شما شفته نشود .
مرحله ۱
براي پخت يك ته چين مرغ روي اجاق گاز ابتدا بايد برنج را بصورت آبكش آماده كنيد و آن را كنار قرار دهيد فقط برنج را زماني كه مغز آن كمي سفت تر از حالت معمولي مي باشد آبكش كنيد . تا هنگامي كه آن را با مواد ديگر مخلوط ميكنيد خمير نشود .
مرحله ۲
در مرحله بعد تخم مرغ را با زرده ها مخلوط كنيد و آنها را با چنگال هم بزنيد تا زماني كه از حالت لختگي خارج شوند سپس ماستچكيده را همراه با روغن و كره و زعفران و كمي هم نمك به تخم مرغ ها اضافه كرده و به آرامي با هم مخلوط كنيد توجه داشته باشيد ماست شما زياد شل نشود و حالت خود را از دست ندهد .
مرحله ۳
در مرحله بعد نصف برنج آبكش شده را كنار بگذاريد و مايه تهچين را به نصف ديگر آن اضافه كنيد و مواد را به آرامي با هم مخلوط نماييد . قابلمه مناسب را انتخاب كرده و كف آن را با روغن چرب كنيد و پس از آن مقداري زعفران دم كرده به كف قابلمه اضافه كنيد حالا برنجي را كه با مايع ته چين مخلوط كرده بوديد را كف قابلمه بريزيد و روي آن را با تكه هاي مرغ پخته شده بپوشانيد .
مرحله ۴
در مرحله بعدي برنج سفيد را روي مرغ ها ريخته و با پشت قاشق مواد را فشرده و كاملا سطح آن را صاف كنيد ، قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز براي مدت زماني يك الي يك ساعت و نيم قرار دهيد تا غذاي شما كاملاً طلايي رنگ شود خوراك مرغ خود را با زرشك سرخ شده و خلال پسته تزيين كنيد نوش جان .
- یکشنبه ۰۴ مهر ۰۰ | ۲۲:۰۲ ۲۰ بازديد
- ۰ نظر