طرز تهيه شامي كباب مرغ

طرز تهيه شامي كباب مرغ

مرحله اول

براي تهيه شامي كباب مرغ سينه مرغ را درون چرخ گوشت ريخته پس از چرخ كردن گوشت مرغ و سيب زميني ها را هم با رنده ريز رنده كرده ، پياز را هم جداگانه رنده كنيد ، مواد را با هم مخلوط كنيد ، حالا سير ها را له كنيد و با مواد بخوبي مخلوط نماييد .

مرحله دوم

حالا مي توانيد ادويه هاي مورد نظر را به مايه شامي كباب اضافه نماييد ،مواد را به خوبي با دست ورز دهيد تا كاملاً يكدست شوند روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان ۴۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد و مزه دار شود .

مرحله سوم

حالا نوبت سرخ كردن غذاست ، مقداري روغن درون ماهيتابه ريخته و پس از اينكه داغ شد از مايه برداشته با دست آن را حالت دهيد و درون ماهيتابه به آرامي پهن كنيد ، دو طرف كتلت مرغ را بخوبي سرخ كنيد تا كاملا برشته شود .

مرحله چهارم

حالا براي سرو كردن اين غذا پس از اينكه درون سيني قرار داديد با سيب زميني سرخ شده برش هاي نازك گوجه فرنگي و خيار شور همراه با فلفل دلمه اي و پياز و سبزي خوردن تازه تزيين كنيد از آبليمو و سس گوجه فرنگي هم به عنوان چاشني استفاده كنيد .

طرز تهيه شربت آلبالو

طرز تهيه شربت آلبالو

مرحله اول

اگر مي‌خواهيد شربت آلبالو خوشرنگ و خوش طعمي داشته باشيد پس از شستن ميوه ها آنها را درون قابلمه ريخته و به آن آب اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا به نقطه جوش برسد پس از ۵ دقيقه جوشيدن اجاق گاز را خاموش كنيد .

مرحله دوم

يكي از نكات مهم براي پخت اين است كه از هم زدن مواد در هنگام جوشيدن خودداري كنيد . اين كار باعث له شدن ميوه ها و در نتيجه كدر شدن رنگ شربت ميشود . در اين مرحله ظرف را از صافي رد كنيد تا ميوه ها و آب آن جدا شوند .

مرحله سوم

حالا آب آلبالو را درون قابلمه ريخته و به آن شكر را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا براي مدت زمان ۲۵ الي ۳۰ دقيقه بجوشد پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد كف هاي روي آن را بگيريد تا شربت خانگي شما پس از پخت شفاف و خوشرنگ شود .

مرحله چهارم

پس از اينكه به غلظت دلخواه رسيد از روي حرارت برداشته و بعد از خنك شد درون شيشه هاي مورد نظر بريزيد . حالا آلبالوهايي را كه از صافي رد كرده بوديد را بايد خشك كنيد براي اين كار روي سيني را با سلفون پوشانده و پس از آن نمك اضافه كنيد ، ميوه ها را روي سيني ريخته و درون آفتاب قرار دهيد تا خشك شوند .

طرز تهيه سالاد انبه

طرز تهيه سالاد انبه

مرحله اول

براي تهيه سالاد انبه تايلندي خوشمزه اولين كاري كه انجام مي دهيد اين است كه مغز بادام هندي را درون ماهي تابه ريخته و با حرارت ملايم اجاق گاز تفت دهيد تا زمانيكه عطر و بوي بادام بلند شود و رنگ آن هم به صورت طلايي درآيد .

مرحله دوم

ميوه را پس از شستشو پوست بگيريد و بصورت نوارهاي باريك و بلند برش بزنيد . ميوه هاي برش زده را كنار قرار دهيد و درون كاسه اي جداگانه گشنيز و نعنا را مخلوط كنيد و بعد از آن الباقي مواد سالاد رژيمي را اضافه نماييد .

مرحله سوم

حالا بايد به مواد سالاد انبه ها و فلفل دلمه اي و پياز را اضافه نماييد پس از اينكه مواد را بخوبي با هم تركيب نموديد روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت ۴۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد خوراك خوشمزه برود و طعم دار شود .

طرز تهيه ماهي سالمون با كينوا

طرز تهيه ماهي سالمون با كينوا

مرحله اول

براي پخت خوراك ماهي سالمون با كينوا ابتدا براي مزه دار كردن فيله هاي ماهي را با نمك دريا و فلفل مخلوط نماييد و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان دو ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد گوشت ماهي برود .

مرحله دوم

بعد از گذشت اين زمان يك قاشق چايخوري پودر فلفل را همراه با سير به ماهي ها اضافه كنيد و دوباره براي يك ساعت درون يخچال قرار دهيد سپس هوا را درون قابلمه ريخته و به آن آب اضافه كنيد براي مدت زمان ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب كاملاً جذب شود .

مرحله سوم

حالا درون ماهيتابه يك قاشق چاي خوري روغن زيتون ريخته و روي حرارت قرار دهيد پس از داغ شدن روغن همراه با پياز و فرنگي درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد . فيله هاي ماهي سالمون را هم به صورت جداگانه با روغن زيتون تفت دهيد تقريباً هر طرف فيله ها را براي ۳ دقيقه بايد سرخ كنيد .

مرحله چهارم

پس از تفت دادن ، ماهي در فر و با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد براي مدت زمان ۵ دقيقه قرار دهيد تا كاملاً مغز پخت شود سپس آن را همراه با كينوا و سبزيجات تفت داده شده مخلوط كرده و نوش جان نماييد .

طرز تهيه سوپ ورميشل

طرز تهيه سوپ ورميشل

مرحله اول

براي تهيه سوپ ورميشل ابتدا پياز را خرد كرده و درون قابلمه بريزيد پياز ها را كمي تفت داده زمانيكه آنها سبك و شيشه شدند فلفل را همراه با زردچوبه اضافه كنيد سپس نوبت اضافه كردن رب گوجه فرنگي مي رسد مواد را كمي تفت داده تا رنگ رب باز شده و بوي خامي آن گرفته شود .

مرحله دوم

در مرحله بعد نوبت به اضافه كردن هويج و سيب زميني خرد شده مي رسد سپس چيزي در حدود ۲ ليوان آب مرغ همراه با دو ليوان آب اضافه كنيد و صبر كنيد تا هويج پخته شود به جاي آب مرغ مي توانيد از عصاره مرغ هم استفاده كنيد .

مرحله سوم

در اين مرحله نمك را همراه با مرغ خرد شده و سبزي جعفري به سوپ مخصوص سرماخوردگي اضافه كنيد ، اكنون زمان اضافه كردن ليموي تازه و بعد از آن رشته سوپي مي باشد . مراقب باشيد رشته زياد نريزيد چون رشته ها آب را به خودشان جذب مي كنند .

مرحله چهارم

اصلاً نگران اين نباشيد كه شايد رشته ها كم باشند چون پس از اينكه پخته شدند حجم آنها تقريباً سه برابر مي شود . يكي از نكات مهم براي پخت سوپ خانگي خوشمزه اين است كه حتماً از آب مرغ غليظ استفاده نماييد .

طرز تهيه بستني توت فرنگي خانگي

طرز تهيه بستني توت فرنگي خانگي

مرحله اول

براي تهيه بستني توت فرنگي خانگي خوشمزه و خوش رنگ ، ميوه ها را درون ظرف آب ريخته براي مدت زمان ۲۰ دقيقه سپس آن ها را شسته و در قطعات كوچك خرد كنيد ، حالا بايد ميوه ها را درون فريزر قرار دهيد براي حداقل ۳ ساعت تا كاملا منجمد شوند .

مرحله دوم

حركت بعدي شما مخلوط كردن شير و ژلاتين ميباشد ،مواد را در حدي كه حالت اسفنجي پيدا كند با هم مخلوط كنيد ، ظرف آن را بر روي حرارت بخار كتري قرار دهيد تا رقيق شود ، اضافه نمودن ژلاتين به بستني مقاومت آن را در برابر گرما و آب شدن بيشتر خواهد كرد .

مرحله سوم

در مرحله بعد توت فرنگي يخ زده را با شكر مخلوط كنيد ، سپس همراه با خامه و شير درون ميكسر ريخته و با هم مخلوط كنيد ، تا يكدست شوند . اكنون مايه بستني خانگي شما آماده شده است . حالا تمام مواد را با هم مخلوط كرده و درون ظرف رويي بريزيد .

مرحله چهارم

ظرف را براي دو ساعت درون فريزر قرار دهيد سپس آن را خارج كرده و مواد را هم بزنيد اين كار را در پنج الي شش نوبت تكرار كنيد اين كار از يخ زدگي بستني خوشمزه جلوگيري ميكند و باعث هم دما شدن آن با فريزر ميشود . بعد از انجام مراحل بالا در آخرين نوبت بستني را فريز كنبد .

مرحله پنجم

اكنون بستني خانگي شما آماده براي سرو شده است ، نكات تهيه بستني ، اگر مي‌خواهيد بستني شما تيره رنگ شود توت ها را بپزيد ، براي شيرين شدن از عسل هم ميتوانيد استفاده كنيد . مواد را با دست و يا هم زن ميتوانيد ميكس كنيد .

طرز تهيه سمبوسه بندري

طرز تهيه سمبوسه بندري

مرحله اول

براي تهيه سمبوسه بندري اصل و خوشمزه تند ابتدا سيب زميني ها را شسته و بعد از اينكه آنها را پخت ايد پوست بگيريم سپس سيب زميني ها را رنده كنيد پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد .

مرحله دوم

پس از اينكه پياز ها كمي سبك و شيشه اي شدند نمك را همراه با فلفل و زردچوبه به آن اضافه كنيد و با همديگر تفت دهيد سپس به اين مواد سيب زميني هاي رنده شده را اضافه كنيد و به خوبي با هم مخلوط كنيد و تفت دهيد

مرحله سوم

در مرحله بعدي سبزي هاي مخصوص سمبوسه كه شامل تره و جعفري مي باشد خرد كرده و به ساير مواد اضافه كنيد و با هم ديگر مخلوط كرده و سرخ كنيد ، حالا نوبت به آماده كردن نان هاي لواش مي رسد نان ها را به صورت مستطيلي و يكدست برش بزنيد .

مرحله چهارم

حالا مواد مياني سمبوسه را كه سرخ كرده بوديد روي نان ها گذاشته و آنها را به صورت مثلث شكل بپيچانيد آنها را درون روغن داغ ريخته و سرخ كنيد . براي پخت سمبوسه ميزان استفاده از سبزي سليقه اي مي باشد. توجه داشته باشيد سبزي‌ها را نبايد زياد تفت دهيد .

مرحله پنجم

شما ميتوانيد خمير يوفكا را جانشين نان لواش كنيد . براي مواد مياني هم از انواع خوراكي ها و چاشني ها مانند سوسيس و قارچ و گوشت و رب گوجه‌فرنگي و … هم ميتوانيد استفاده نماييد .

طرز تهيه كتلت مرغ و سيب زميني

طرز تهيه كتلت مرغ و سيب زميني

مرحله اول

براي تهيه كتلت مرغ و سيب زميني خوشمزه ترد ابتدا بايد سينه عمر را درون قابلمه ريخته ، به آن يك ليوان آب اضافه كنيد . روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و يك عدد پياز را خرد كرده همراه با مقداري نمك و فلفل و زعفران دورن قابلمه بريزيد .

مرحله دوم

اجازه دهيد تا با حرارت كم مرغ كاملاً مغز پخت شده و آب درون قابلمه كاملاً كشيده شود ، سيب زميني ها را هم به صورت جداگانه بپزيد و پس از آن آنها را پوست گرفته و در همان حالت كه گرم هستند با يك رنده درشت آن ها را رنده كنيد .

مرحله سوم

حالا سيب زميني و مرغ پخته شده را با هم مخلوط كنيد اگر مي توانيد آنها را چرخ كنيد تا كاملاً يكدست شوند ، يك عدد پياز را رنده كرده و آب آن را جدا كنيد ، تفاله پياز را همراه با تخم مرغ و زعفران و نمك و فلفل مخلوط كرده و با مايه كتلت مرغ خوشمزه اضافه كنيد .

مرحله چهارم

مايه را در اين مرحله به خوبي با دست ورز دهيد تا كاملا منسجم شود و حالت چسبندگي پيدا كند كف دستان خود را به پودر سوخاري آغشته كنيد و از مايه كتلت به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته در كف دست خود پخت كنيد و درون ماهيتابه ريخته و سرخ نماييد اكنون كوكو سيب زميني شما آماده براي سرو مي باشد .

طرز تهيه اسموتي توت فرنگي

طرز تهيه اسموتي توت فرنگي

مرحله اول

اگر مي‌خواهيد يك نوشيدني خوشمزه و خنك را براي فصل تابستان تهيه كنيد به شما اسموتي توت فرنگي را پيشنهاد ميكنيم براي تهيه آن توت فرنگي ها را براي ۲۰ دقيقه درون ظرف آب قرار دهيد تا به خوبي تميز شوند سپس دم هاي آن را جدا كنيد .

مرحله دوم

توت فرنگي هاي پاك شده را براي مدت زمان ۶۰ الي ۹۰ دقيقه درون فريزر قرار دهيد تا كاملاً يخ بزنند پس از گذشت اين زمان دو ليوان شير را همراه با يك سوم بستني يك ليتري وانيلي مخلوط كنيد سپس به آن توت فرنگي هاي يخ زده را اضافه نماييد .

مرحله سوم

مواد را درون ميكسر ريخته و به خوبي با هم تركيب كنيد تا كاملاً يكدست و غليظ شود اگر مي‌خواهيد نوشيدني شما شيرين باشد ميتوانيد از مقداري شكر استفاده كنيد ، شكر را همزمان با توت فرنگي ها به نوشيدني خوشمزه و مجلسي اضافه كنيد و از خواص آب توت فرنگي استفاده نماييد .

طرز تهيه ترشي انبه

طرز تهيه ترشي انبه

مرحله اول

براي تهيه ترشي انبه كال و سبز به روش بندري پس از اين كه پوسته انبه ها را جدا كرديد آنها را به صورت خلالي برش زده و درون يك كاسه همراه با نمك و زردچوبه مخلوط كنيد ، مواد را براي مدت يك روز درون دماي محيط قرار دهيد تا آب بياندازد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي سركه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا يك جوش بخورد ، اكنون اجاق گاز را خاموش كنيد ، انبه ها نبايد له شوند و يا خيلي سفت باشند .

مرحله سوم

بعد از اينكه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد كرده و همراه با ادويه ها به مواد اضافه كنيد براي بهتر شدن طعم ترشي خانگي ساده بهتر است چند تكه قيسي را هم به مواد اضافه كنيد اگر قيسي نداشتيد ۱ قاشق چاي خوري شكر اضافه كنيد .

مرحله چهارم

اگر مي‌خواهيد ترشي بندري تند تهيه كنيد مي‌توانيد از سس فلفلي تند گلوريا استفاده نماييد . در پايان زعفران را اضافه كرده و به خوبي با مواد ديگر مخلوط كنيد درون يك ظرف شيشه‌اي ريخته و پس از گذشت يك روز شيشه را درون يخچال قرار دهيد .