طرز تهيه مرباي نارنگي

طرز تهيه مرباي نارنگي

مرحله ۱

براي تهيه مرباي نارنگي خوشمزه خانگي به روش شمالي پس از اينكه پوست نارنگي ها را گرفتيد آنها را به صورت حبه حبه جدا كنيد ، به اندازه يك ليوان آب نارنگي هم بگيريد پس از انجام اين مراحل نارنگي ها را همراه با شكر و آب نارنگي درون يك قابلمه مناسب ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد .

مرحله ۲

در مرحله بعد و پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد آب ليموترش را به مواد اضافه كنيد و هنگامي كه به غلظت مناسب رسيد كره را به مربا اضافه نماييد پس از اينكه مربا جا افتاده شد حرارت را خاموش كنيد و آنرا درون شيشه هاي تميز بريزيد .

مرحله ۳

يكي از نكات پخت‌مربا اين است كه زماني كه سرد مي شود غلظت و قوام آن بيشتر خواهد شد از هنگامي كه روي اجاق گاز قرار دارد اجازه ندهيد زياد سفت شود چون پس از سرد شدن خيلي بيش از حد سفت خواهد شد . براي اينكه در پايان مرباي خانگي شما خوش رنگ باشد در هنگام پخت مرتب كف روي مربا را بگيريد تا در انتها كدر نشود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.