طرز تهيه خلال پرتقال
خلال پرتقال همه جا به كار ميآيد ، در خورشتها عطر و طعم خاصي دارد و بوگيري قوي براي پخت گوشت، مرغ و ماهي است. براي تزئين پلوهايي مانند مرصع پلو، شيرين پلو، قيمه نثار، هويج پلو، آلبالو پلو، زرشك پلو و غيره لازم ميشود . به دليل چربي سوز بودن خلال از آن در بسياري از دمنوشها استفاده ميشود. پوست پرتقال حاوي فيبر و پلي ساكاريدهاي نامحلول است كه كمك ميكند غذاها در روده بهتر هضم شوند. باعث سفيد شدن دندان و كاهش حساسيت دهان ميشود
مرحله ۱
براي تهيه خلال پرتغال مرغوب و خوش طعم با كيفيت بسيار بالا پس از اينكه پوست پرتقال ها را جدا كردي قسمت سفيدي آن را با چاقو جدا كرده و آنها را به وسيله قيچي به صورت رشته هاي خيلي خيلي نازك برش بزنيد هرچه نازك تر باشند كيفيت خلال شما بيشتر مي شود .
مرحله ۲
پس از انجام اين مرحله خلال ها را درون قابلمه ريخته و مقداري آب به آن اضافه كنيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا بجوشد ، سپس آن ها را درون آب سرد بريزيد اين كار را در سه مرحله انجام دهيد تا مزه تلخي پوست را كاملا بگيريد. روش ديگر براي گرفتن تلخي پوست پرتقال اين است كه آنها را براي مدت ۲۴ ساعت درون آب قرار دهيد و در طول اين مدت چند مرحله آب را عوض كنيد
مرحله ۳
در مرحله بعدي آب و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد پس از اينكه شكر كاملاً درون آب حل شد خلال ها را اضافه كنيد و حرارت را در حالت پايين قرار دهيد و براي مدت زمان ۳۰ الي ۴۰ دقيقه اجازه دهيد تا پوست ها بپزند ( در پنج دقيقه پاياني جوهر ليمو را اضافه كنيد ) ، پس از اينكه خنك شد همراه با شربت درون شيشه بريزيد .
مرحله ۴
شيشه ها را در جاي خنك و دور از نور خورشيد نگهداري نماييد ، براي تزيين برنج و يا گرفتن بوي زخم گوشت و مرغ از آن استفاده كنيد ، زماني كه از درون شيشه خارج كرديد اجازه دهيد تا شربت آن كاملاً گرفته شود سپس درون غذا بريزيد .
- یکشنبه ۰۴ مهر ۰۰ | ۲۰:۲۲ ۱۵ بازديد
- ۰ نظر