كوكو سيب زميني با پنير پارمسان

كوكو سيب زميني با پنير پارمسان

براي پخت سيب زميني پنيري يك كيلو سيب زميني و دو تا دونه زرده تخم مرغ همراه با پنير پارمسان و دو عدد تخم مرغ كامل مقداري پودر سوخاري و ادويه نياز داريد . سيب زميني ها رو با پوست درون قابلمه بريزيد و آنها را به صورت آب پز آماده كنيد وقت آماده شدن پوستشون رو جدا كنيد و با گوشتكوب آنها را له كنيد حالا اجازه دهيد تا سيب زميني هاي له شده سرد شوند . اكنون ادويه ها را همراه با پنير پارمسان و ۲ تا دونه زرده تخم مرغ اضافه كنيد و مواد را به خوبي مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند . تخم مرغ ها را درون يك كاسه جداگونه بشكنيد و از مايه كوكو خوش طعم اندازه يك چانه كوچك جدا كرده و به صورت استوانه اي حالت دهيد ، سپس درون مايع تخم مرغ بغلتانيد و بعد از آن درون آرد سوخاري بگذاريد ، حالا نوبت سرخ كردن مي‌باشد ، اميدواريم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

طرز تهيه مربا خرمالو

طرز تهيه مربا خرمالو

مرحله ۱

براي تهيه مربا خرمالو خانگي خوشمزه و خوشرنگ پس از اينكه ميوه ها را شستيد پوست آنها را جدا نماييد اگر ميوه هاي شما رسيده باشند اين كار را به راحتي مي‌توانيد انجام دهيد در غير اين صورت يك قابلمه آب جوش آماده كنيد و ميوه ها را براي ۳ دقيقه درون آب جوش قرار دهيد و بلافاصله آنها را درون آب سرد قرار دهيد ، با انجام اين كار براحتي پوست خرمالو جدا خواهد شد .

مرحله ۲

در مرحله بعد مي توانيد ميوه ها را با چاقو خورد كنيد و آنها را درون دستگاه مخلوط كن ريخته و به صورت پوره در آوريد ميوه هاي له شده را درون قابلمه ريخته و براي ۳۰ دقيقه روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد . در اين فاصله زماني كه در اختيار داري درون يك كاسه فلزي ۳ قاشق سوپخوري آب ريخته و آن را روي حرارت غير مستقيم مثلاً بخار كتري در حال جوش قرار دهيد سپس يك قاشق سوپخوري پودر ژلاتين به آن اضافه كنيد .

مرحله ۳

اكنون پودر ژلاتين را مرتب هم بزنيد تا كاملاً درون آب حل شود آن هم با حرارت غير مستقيم . اكنون مي توانيد ژلاتين مايع را به مرباي خوشمزه اضافه كنيد سپس نوبت به اضافه كردن وانيل و شكر مي‌رسد مواد را به خوبي با هم مخلوط نماييد تا كاملا يكدست شوند .

مرحله ۴

اجازه دهيد تا اين مرباي پاييزي براي مدت زمان ۱ ساعت و ۳۰ دقيقه بر روي حرارت پايين اجاق گاز كاملا پخته و جا افتاده شود و به غلظت مناسب برسد در اين فاصله زماني در چند نوبت مواد را هم بزنيد،پس از اينكه اجاق گاز را خاموش كرديد اجازه دهيد تا در همان شرايط سرد شود تقريباً ۳ ساعت درون قابلمه بماند سپس آن را درون شيشه ريخته و در يخچال نگهداري نماييد .

طرز تهيه مواد جوجه كباب

طرز تهيه مواد جوجه كباب

مرحله ۱

مواد جوجه كباب خوشمزه و خوش رنگ را با هم مخلوط مي‌كنيم ، در ابتدا سينه هاي مرغ را در ابعاد مناسب كه روي سيخ به راحتي قرار بگيرند برش مي زنيم سپس آنها را درون يك كاسه ريخته و زعفران را همراه با ماست موسير به تكه هاي گوشت اضافه ميكنيم .

مرحله ۲

در مرحله بعدي سس مايونز را همراه با آبليمو و روغن و پودر آويشن براي مرينيت جوجه كباب زعفراني اضافه مي نماييم ، پس از اينكه مواد را به خوبي با هم مخلوط كرديم پودر پاپريكا را همراه با نمك و فلفل و زنجبيل و رزماري به ساير مواد اضافه كرده و به خوبي ورز مي دهيم تا تمام تكه هاي مرغ به اين چاشني ها آغشته شوند .

مرحله ۳

حالا روي ظرف خود را پوشانده و براي مدت زمان تقريبا ۵ ساعت يا يك شب تا صبح درون يخچال قرار دهيد تا حسابي خوراك جوجه شما مزه دار شود ، يك ربع قبل از اينكه غذا را كباب كنيد آبليمو را به آن اضافه كنيد اين كار باعث مي شود تا خوراك شما ترد شود .

مرحله ۴

حالا يك ذغال يك دست و خوب را آماده كنيد و پس از آن جوجه ها را به سيخ بكشيد و روي حرارت يكدست منقل كبابي قرار دهيد ، نيازي به باد زدن نيست اجازه دهيد تا با همان حرارت غذا پخته شود ، باد زدن شما باعث سوختن روي جوجه ها خواهد شد ، ميتوانيد در لحظات پاياني يك فرچه آغشته به كره را روي خوراك مرغ كبابي خود بكشيد ، همراه با سبزي خوردن و نان سنگك تازه حالشو ببريد . نوش جان

طرز تهيه مرباي نارنگي

طرز تهيه مرباي نارنگي

مرحله ۱

براي تهيه مرباي نارنگي خوشمزه خانگي به روش شمالي پس از اينكه پوست نارنگي ها را گرفتيد آنها را به صورت حبه حبه جدا كنيد ، به اندازه يك ليوان آب نارنگي هم بگيريد پس از انجام اين مراحل نارنگي ها را همراه با شكر و آب نارنگي درون يك قابلمه مناسب ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد .

مرحله ۲

در مرحله بعد و پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد آب ليموترش را به مواد اضافه كنيد و هنگامي كه به غلظت مناسب رسيد كره را به مربا اضافه نماييد پس از اينكه مربا جا افتاده شد حرارت را خاموش كنيد و آنرا درون شيشه هاي تميز بريزيد .

مرحله ۳

يكي از نكات پخت‌مربا اين است كه زماني كه سرد مي شود غلظت و قوام آن بيشتر خواهد شد از هنگامي كه روي اجاق گاز قرار دارد اجازه ندهيد زياد سفت شود چون پس از سرد شدن خيلي بيش از حد سفت خواهد شد . براي اينكه در پايان مرباي خانگي شما خوش رنگ باشد در هنگام پخت مرتب كف روي مربا را بگيريد تا در انتها كدر نشود .

طرز تهيه ته چين مرغ روي گاز

طرز تهيه ته چين مرغ روي گاز

طرز تهيه ته چين مرغ روي گاز

ته چين مرغ روي گاز را ميتوانيد به سبك رستوراني بپزيد ، اگر مي خواهيد بسيار خوشمزه و مجلسي شود بايد به چند نكته توجه كنيد كه اين نكات را ميتوانيد در سايت آشپزي هاي پاتوق مشاهده نماييد . حتماً از برنج مرغوب و خوش عطر ايراني استفاده كني اگر مي‌خواهيد ته چين شما ترد شود حتماً از روغن و كره هاي مرغوب و خوب استفاده كنيد . از ماست چكيده و بدون آب استفاده كنيد تا برنج شما شفته نشود .

مرحله ۱

براي پخت يك ته چين مرغ روي اجاق گاز ابتدا بايد برنج را بصورت آبكش آماده كنيد و آن را كنار قرار دهيد فقط برنج را زماني كه مغز آن كمي سفت تر از حالت معمولي مي باشد آبكش كنيد . تا هنگامي كه آن را با مواد ديگر مخلوط ميكنيد خمير نشود .

مرحله ۲

در مرحله بعد تخم مرغ را با زرده ها مخلوط كنيد و آنها را با چنگال هم بزنيد تا زماني كه از حالت لختگي خارج شوند سپس ماست‌چكيده را همراه با روغن و كره و زعفران و كمي هم نمك به تخم مرغ ها اضافه كرده و به آرامي با هم مخلوط كنيد توجه داشته باشيد ماست‌ شما زياد شل نشود و حالت خود را از دست ندهد .

مرحله ۳

در مرحله بعد نصف برنج آبكش شده را كنار بگذاريد و مايه ته‌چين را به نصف ديگر آن اضافه كنيد و مواد را به آرامي با هم مخلوط نماييد . قابلمه مناسب را انتخاب كرده و كف آن را با روغن چرب كنيد و پس از آن مقداري زعفران دم كرده به كف قابلمه اضافه كنيد حالا برنجي را كه با مايع ته چين مخلوط كرده بوديد را كف قابلمه بريزيد و روي آن را با تكه هاي مرغ پخته شده بپوشانيد .

مرحله ۴

در مرحله بعدي برنج سفيد را روي مرغ ها ريخته و با پشت قاشق مواد را فشرده و كاملا سطح آن را صاف كنيد ، قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز براي مدت زماني يك الي يك ساعت و نيم قرار دهيد تا غذاي شما كاملاً طلايي رنگ شود خوراك مرغ خود را با زرشك سرخ شده و خلال پسته تزيين كنيد نوش جان .

طرز تهيه خلال پرتقال

طرز تهيه خلال پرتقال

خلال پرتقال شيرين شده خانم گلاوركيلويي چند ؟ از كجا بخرم ؟ هاي پاتوق

خلال پرتقال همه جا به كار مي‌آيد ، در خورشت‌ها عطر و طعم خاصي دارد و بوگيري قوي براي پخت گوشت، مرغ و ماهي است. براي تزئين پلوهايي مانند مرصع پلو، شيرين پلو، قيمه نثار، هويج پلو، آلبالو پلو، زرشك پلو و غيره لازم مي‌شود . به دليل چربي سوز بودن خلال از آن در بسياري از دمنوش‌ها استفاده مي‌شود. پوست پرتقال حاوي فيبر و پلي ساكاريدهاي نامحلول است كه كمك مي‌كند غذاها در روده بهتر هضم شوند. باعث سفيد شدن دندان و كاهش حساسيت دهان مي‌شود

مرحله ۱

براي تهيه خلال پرتغال مرغوب و خوش طعم با كيفيت بسيار بالا پس از اينكه پوست پرتقال ها را جدا كردي قسمت سفيدي آن را با چاقو جدا كرده و آنها را به وسيله قيچي به صورت رشته هاي خيلي خيلي نازك برش بزنيد هرچه نازك تر باشند كيفيت خلال شما بيشتر مي شود .

مرحله ۲

پس از انجام اين مرحله خلال ها را درون قابلمه ريخته و مقداري آب به آن اضافه كنيد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا بجوشد ، سپس آن ها را درون آب سرد بريزيد اين كار را در سه مرحله انجام دهيد تا مزه تلخي پوست را كاملا بگيريد. روش ديگر براي گرفتن تلخي پوست پرتقال اين است كه آنها را براي مدت ۲۴ ساعت درون آب قرار دهيد و در طول اين مدت چند مرحله آب را عوض كنيد ‌

مرحله ۳

در مرحله بعدي آب و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد پس از اينكه شكر كاملاً درون آب حل شد خلال ها را اضافه كنيد و حرارت را در حالت پايين قرار دهيد و براي مدت زمان ۳۰ الي ۴۰ دقيقه اجازه دهيد تا پوست ها بپزند ( در پنج دقيقه پاياني جوهر ليمو را اضافه كنيد ) ، پس از اينكه خنك شد همراه با شربت درون شيشه بريزيد .

مرحله ۴

شيشه ها را در جاي خنك و دور از نور خورشيد نگهداري نماييد ، براي تزيين برنج و يا گرفتن بوي زخم گوشت و مرغ از آن استفاده كنيد ، زماني كه از درون شيشه خارج كرديد اجازه دهيد تا شربت آن كاملاً گرفته شود سپس درون غذا بريزيد .

طرز تهيه شور گل كلم

طرز تهيه شور گل كلم

گل كلم داراي چربي و كربوهيدرات كمي است و پر فيبر و داراي ويتامين ب ۹، آب، و ويتامين C است. گل كلم حاوي چند فيتوكميكال است كه براي سلامتي آدم سودمند است. سولفورافان تركيبي است كه از بدن در مقابل سرطان محافظت مي‌كند

شور گل كلم فوري همراه با هويج و كرفس و خيار به روش بازاري يك چاشني فوق العاده خوشمزه و لذيذ در كنار غذايي مانند ماكاروني ، در سايت آشپزي هاي پاتوق تمام نكات زير و درشت تهيه اين شور ذكر شده است و اميدواريم مورد استفاده و پسند شما واقع گردد

مرحله ۱

براي تهيه شور گل كلم ابتدا صيفي جات مورد نظر خود را به خوبي بشوييد سپس آنها را درون آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود پس از انجام اين كار كلم ها را خرد كنيد و روي پارچه تميز قرار دهيد تا كاملا خشك شوند

مرحله ۲

در مرحله بعدي ديگر سبزيجات مانند خيار و هويج و كرفس را نيز به مانند كلم خورد كنيد و روي پارچه قرار دهيد برگ هاي كرفس را نيز پس از شستشو خشك كنيد .مقدار نمك در شور گل كلم براي ۴ ليوان آب ( يك ليتر ) ۴ قاشق غذاخوري نمك و نصف ليوان سركه مي‌باشد .