طرز تهيه مواد جوجه كباب
مرحله ۱
مواد جوجه كباب خوشمزه و خوش رنگ را با هم مخلوط ميكنيم ، در ابتدا سينه هاي مرغ را در ابعاد مناسب كه روي سيخ به راحتي قرار بگيرند برش مي زنيم سپس آنها را درون يك كاسه ريخته و زعفران را همراه با ماست موسير به تكه هاي گوشت اضافه ميكنيم .
مرحله ۲
در مرحله بعدي سس مايونز را همراه با آبليمو و روغن و پودر آويشن براي مرينيت جوجه كباب زعفراني اضافه مي نماييم ، پس از اينكه مواد را به خوبي با هم مخلوط كرديم پودر پاپريكا را همراه با نمك و فلفل و زنجبيل و رزماري به ساير مواد اضافه كرده و به خوبي ورز مي دهيم تا تمام تكه هاي مرغ به اين چاشني ها آغشته شوند .
مرحله ۳
حالا روي ظرف خود را پوشانده و براي مدت زمان تقريبا ۵ ساعت يا يك شب تا صبح درون يخچال قرار دهيد تا حسابي خوراك جوجه شما مزه دار شود ، يك ربع قبل از اينكه غذا را كباب كنيد آبليمو را به آن اضافه كنيد اين كار باعث مي شود تا خوراك شما ترد شود .
مرحله ۴
حالا يك ذغال يك دست و خوب را آماده كنيد و پس از آن جوجه ها را به سيخ بكشيد و روي حرارت يكدست منقل كبابي قرار دهيد ، نيازي به باد زدن نيست اجازه دهيد تا با همان حرارت غذا پخته شود ، باد زدن شما باعث سوختن روي جوجه ها خواهد شد ، ميتوانيد در لحظات پاياني يك فرچه آغشته به كره را روي خوراك مرغ كبابي خود بكشيد ، همراه با سبزي خوردن و نان سنگك تازه حالشو ببريد . نوش جان
- سه شنبه ۰۶ مهر ۰۰ | ۲۲:۲۵ ۱۲ بازديد
- ۰ نظر