طرز تهيه مربا خرمالو
مرحله ۱
براي تهيه مربا خرمالو خانگي خوشمزه و خوشرنگ پس از اينكه ميوه ها را شستيد پوست آنها را جدا نماييد اگر ميوه هاي شما رسيده باشند اين كار را به راحتي ميتوانيد انجام دهيد در غير اين صورت يك قابلمه آب جوش آماده كنيد و ميوه ها را براي ۳ دقيقه درون آب جوش قرار دهيد و بلافاصله آنها را درون آب سرد قرار دهيد ، با انجام اين كار براحتي پوست خرمالو جدا خواهد شد .
مرحله ۲
در مرحله بعد مي توانيد ميوه ها را با چاقو خورد كنيد و آنها را درون دستگاه مخلوط كن ريخته و به صورت پوره در آوريد ميوه هاي له شده را درون قابلمه ريخته و براي ۳۰ دقيقه روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد . در اين فاصله زماني كه در اختيار داري درون يك كاسه فلزي ۳ قاشق سوپخوري آب ريخته و آن را روي حرارت غير مستقيم مثلاً بخار كتري در حال جوش قرار دهيد سپس يك قاشق سوپخوري پودر ژلاتين به آن اضافه كنيد .
مرحله ۳
اكنون پودر ژلاتين را مرتب هم بزنيد تا كاملاً درون آب حل شود آن هم با حرارت غير مستقيم . اكنون مي توانيد ژلاتين مايع را به مرباي خوشمزه اضافه كنيد سپس نوبت به اضافه كردن وانيل و شكر ميرسد مواد را به خوبي با هم مخلوط نماييد تا كاملا يكدست شوند .
مرحله ۴
اجازه دهيد تا اين مرباي پاييزي براي مدت زمان ۱ ساعت و ۳۰ دقيقه بر روي حرارت پايين اجاق گاز كاملا پخته و جا افتاده شود و به غلظت مناسب برسد در اين فاصله زماني در چند نوبت مواد را هم بزنيد،پس از اينكه اجاق گاز را خاموش كرديد اجازه دهيد تا در همان شرايط سرد شود تقريباً ۳ ساعت درون قابلمه بماند سپس آن را درون شيشه ريخته و در يخچال نگهداري نماييد .
- سه شنبه ۰۶ مهر ۰۰ | ۲۲:۲۷ ۱۳ بازديد
- ۰ نظر