طرز تهيه شور گل كلم
شور گل كلم فوري همراه با هويج و كرفس و خيار به روش بازاري يك چاشني فوق العاده خوشمزه و لذيذ در كنار غذايي مانند ماكاروني ، در سايت آشپزي هاي پاتوق تمام نكات زير و درشت تهيه اين شور ذكر شده است و اميدواريم مورد استفاده و پسند شما واقع گردد
مرحله ۱
براي تهيه شور گل كلم ابتدا صيفي جات مورد نظر خود را به خوبي بشوييد سپس آنها را درون آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود پس از انجام اين كار كلم ها را خرد كنيد و روي پارچه تميز قرار دهيد تا كاملا خشك شوند
مرحله ۲
در مرحله بعدي ديگر سبزيجات مانند خيار و هويج و كرفس را نيز به مانند كلم خورد كنيد و روي پارچه قرار دهيد برگ هاي كرفس را نيز پس از شستشو خشك كنيد .مقدار نمك در شور گل كلم براي ۴ ليوان آب ( يك ليتر ) ۴ قاشق غذاخوري نمك و نصف ليوان سركه ميباشد .
- شنبه ۰۳ مهر ۰۰ | ۰۷:۵۲ ۹ بازديد
- ۰ نظر