جوجه كباب زعفراني
براي شروع مرغ را پس از شستشو در ابعاد كوچك خرد نموده اندازه قطعات خرد شده مرغ بايد به گونه اي باشد كه در هنگام سيخ گرفتن شما با مشكل خاصي مواجه نشويد پس از انجام اين كار پياز ها را رنده نموده و آب پياز را جدا مينماييم . نكته : استفاده از آب پياز تاثير بيشتري دارد براي ترد شدن جوجه كباب و گرفتن بوي بد مرغ .
حالا آب پياز را با مواد طعم دهنده ديگر پودر زنجبيل و نمك و فلفل سياه و پودر سير مخلوط ميكنيم زماني كه مواد بخوبي با يكديگر مخلوط شد زعفران دم كرده و ماست خامه اي و آب ليمو را نيز به اين مواد اضافه ميكنيم . نكته : استفاده از ماست خامه اي بخاطر چرب بودن آن ميباشد , اين چربي جوجه كباب شما را تردتر خواهد كرد و ديگر شما نيازي نداريد كه از روغن استفاده نماييد .
پس از تهيه مايه طعم دهنده جوجه هاي خرد شده را به مواد اضافه ميكنيم , آنها را بخوبي با هم مخلوط كرده و براي مدت زمان ۱۲ الي ۲۴ ساعت مواد را درون يخچال قرار ميدهيم تا كاملا مزه دار و ترد شود . زماني كه جوجه شما آماده كباب نمودن شد و درحالت نيم پز قرار داشت با استفاده از يك فرچه كره آب شده را بر روي جوجه ها كشيده تا طعم مطلوب تري را بخود بگيرد . نكته : در صورت عدم دسترسي به ماست ميتوانيد از سس مايونز هم استفاده نماييد .
- دوشنبه ۳۰ دی ۹۸ | ۲۲:۳۵ ۷۶ بازديد
- ۰ نظر