طرز تهيه فيله كباب مرغ

طرز تهيه فيله كباب مرغ

مرحله اول

براي تهيه فيله كباب مرغ خوشمزه به روش رستوراني فيله هاي مرغ را درون كاسه ريخته سپس به آن زعفران دم كرده را اضافه كنيد به طوري كه تمام قسمت هاي گوشت به زعفران آغشته شود ، حالا روي ظرف مورد نظر را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان يك ساعت درون يخچال قرار دهيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي فيله ها  را با روغن مايع مخلوط كنيد سپس به آن سس خردل را همراه با سس مايونز و آب ليمو ترش اضافه نماييد گوشت را به اين سس آغشته كرده سپس به آن نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد . پس از مخلوط كردن مواد نوبت به اضافه كردن پياز هاي خلالي مي‌رسد حالا ظرف مورد نظر را براي ۴ تا ۵ ساعت درون يخچال قرار دهيد .

خوراك گوشت و برنج طرز تهيه پخت خوراك خوشمزه مجلسي ساده

مرحله سوم

تا گوشت شما مزه دار مي شود زغال ها را روشن كرده تا كاملا سرخ و يكدست شوند اكنون فيله ها را به سيخ بكشيد و روي زغال كباب كنيد . براي تهيه جوجه كباب زعفراني يك سري نكات رو به شما مي گوييم كه با رعايت اين موارد مي توانيد يك خوراك خوشمزه و متفاوت داشته باشيد .

نكته

زعفران دم كرده را همان ابتدا اضافه كنيد با اين كار رنگ زعفران به خاطر استفاده از پياز و بقيه مواد از بين نخواهد رفت در مرحله بعد روغن مايع را اضافه كنيد تا روي فيله ها را به صورت كاور بپوشاند . چون كه آبليمو و نمك بافت فيله را سفت خواهد كرد . مرينيت جوجه كباب را يك شب قبل انجام دهيد تا حسابي مزه دار شود

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد