طرز تهيه مرغ تندوري

طرز تهيه مرغ تندوري

مرحله اول

براي تهيه مرغ تندوري ابتدا بايد كار مرينيت مرغ در فر را انجام دهيم براي اينكار درون يك كاسه نسبتاً بزرگ كه بتوانيد آن را درون فر قرار دهيد ادويه تندوري را همراه با رب و گشنيز ساطوري شده مخلوط كنيد سپس به اين مواد ماست و روغن زيتون را اضافه كنيد پس از اينكه مواد كاملا با هم مخلوط يكدست شد پياز خورد شده را همراه با آب ليموترش و نمك و فلفل اضافه نماييد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي تكه هاي مرغ را به اين سس فوق‌العاده خوشمزه اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط نماييد سپس روي ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و براي مدت زمان دو ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها حسابي به خورد گوشت مرغ برود و فيله ها مزه دار شوند .

مرحله سوم

در مرحله بعد چند سوراخ روي فويل با خلال دندان ايجاد نماييد فر را از قبل با دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد پيش گرم كرده و ظرف مورد نظر را براي مدت زمان يك ساعت درون فر گاز قرار دهيد ‌‌. بعد از گذشت اين زمان ظرف را از درون فر خارج كرده فويل روي آن را برداريد .

مرحله چهارم

در مرحله بعدي آب مرغي را كه ته ظرف جمع شده است را بر روي فيله هاي مرغ ريخته و دوباره ظرف را براي مدت زمان ۳۰ دقيقه درون فر قرار دهيد ، تا خوراك مرغ دو نفره شما كاملا مغز پخت و جا افتاده شود . نكته : ( براي پخت مرغ در فر نيازي به اضافه كردن آب نيست )

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.