طرز تهيه مربا هلو زعفراني

طرز تهيه مربا هلو زعفراني

مرحله اول

اگر مي خواهيد مربا هلو زعفراني را تهيه كنيد پس از اينكه ميوه‌ها را شستيد و آنها را خشك نموديد به سليقه خود برش بزنيد و درون قابلمه بريزيد ،سپس مقداري شكر بر روي ميوه ها بپاشيد و براي مدت زمان ۳ الي ۴ ساعت به آن استراحت دهيد تا به اصطلاح آب بيندازد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي قابلمه را بر روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد و سعي كنيد حرارت را در حالت زياد قرار دهيد تا زماني كه شروع به جوشيدن كند حالا كف ايجاد شده بر روي قابلمه را مرتب جمع كنيد ، اكنون بايد حرارت را در حالت ملايم قرار دهيد .

مرحله سوم

در مرحله بعدي و در اواسط پخت مربا نوبت به اضافه كردن وانيل و آبليمو مي‌رسد حالا اجازه دهيد تا قوام بيايد در اواخر پخت زعفران را به آن اضافه كنيد هنگامي كه اجاق گاز را خاموش كرديد مربا را در همان حالت گذاشته تا خنك شود . مدت زمان مورد نياز براي پخت مرباي خوشمزه و خوشرنگ ۴۰ دقيقه مي باشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.