آموزش فوت و فن كباب كوبيده
مراحل تهيه
۱
فوت و فن كباب كوبيده رستوراني و آبدار : گوشت را درون كاسه ريخته و همراه با نمك و فلفل مخلوط كنيد زماني كه يكدست شد براي يك مرحله آن را درون چرخ گوشت ريخته و چرخ نماييد حالا گوشت را درون يك كاسه فلزي ريخته و پس از آن پياز را رنده كنيد و درون يك كيسه بريزيد و با دست فشار دهيد تا آب پياز كاملاً گرفته شود آب پياز را جدا كرده و تفاله آن را با زعفران مخلوط نماييد .
۲
حالا سس زعفراني را كه آماده كرده ايد به گوشت اضافه كنيد و آن را به خوبي با دست ورز دهيد و گوشت را دوباره چرخ كنيد ، حالا با دست ورز دهيد ، ورز دادن گوشت بايد در حدي باشد كه گوشت حالت چسبندگي پيدا كند و چربي آن در بيايد . هنگامي كه گوشت به انگشتان دست شما چسبيد يعني آماده شده است . حالا بايد گوشت را درون يخچال براي يك ساعت قرار دهيد .
۳
اكنون گوشت را به صورت گلوله جمع كرده و در ته ظرف بكوبيد اين كار را براي چند مرحله تكرار نماييد ( ۲۰ مرحله ) تا بافت گوشت كباب كوبيده كاملاً يكدست و منسجم شود . اكنون آماده براي سيخ گرفتن مي باشد دست خود را به آب پياز آغشته كنيد سپس از گوشت به اندازه يك پرتقال برداشته و از وسط سيخ شروع به سيخ گرفتن كنيد . ابتدا و انتهاي گوشت را در هنگام سيخ گرفتن محكم ببنديد .
۴
يكي از نكات براي سيخ گرفتن آن است كه با انگشت شصت و سبابه به كباب كوبيده آبدار حالت دهيد ، اگر گوشت قد سيخ كم باشد پس از پخت كوبيده خشك خواهد شد . سعي كنيد سيخ را يكدست بگيريد ، سيخ ها را ۲ ساعت قبل از پخت آماده كنيد و در دماي آشپزخانه قرار دهيد . با اين كار گوشت كمي خشك شده و احتمال ريزش آن در هنگام پخت كم ميشود . بعد از گذشت ۱ ساعت سيخ ها را بچرخانيد تا دو طرف آن هوا بخورد .
۵
براي پخت كوبيده بر روي منقل ذغالي يا كباب پز برقي يا گازي و يا فر بايد حرارت يكدست و بالا باشد . سيخ ها را خيلي سريع بر روي حرارت قرار دهيد و هر ۱۰ ثانيه آنها را بچرخانيد تا دو طرف آن بصورت يكدست بپزد ، هنگامي كه خودشان را گرفتند نيازي به چرخاندن نيست .
۶
چرا كباب كوبيده خشك ميشود ، سعي كنيد وقتي كه غذاي شما آبدار است آن را از روي حرارت برداريد قبل از اينكه كوبيده خشك شود . بعد از پخت مقداري سماق بر روي گوشت بپاشيد . براي اينكه طعم غذاي شما متفاوت باشد ميتوانيد به مايه مقداري گشنيز و جعفري اضافه كنيد . براي بهتر شدن رنگ غذا و پخت سريع تر ميتوانيد از مقدار كمي جوش شيرين استفاده كنيد .
- سه شنبه ۰۲ شهریور ۰۰ | ۱۹:۵۹ ۳ بازديد
- ۰ نظر