آموزش فوت و فن كباب كوبيده

آموزش فوت و فن كباب كوبيده

مراحل تهيه

۱

فوت و فن كباب كوبيده رستوراني و آبدار : گوشت را درون كاسه ريخته و همراه با نمك و فلفل مخلوط كنيد زماني كه يكدست شد براي يك مرحله آن را درون چرخ گوشت ريخته و چرخ نماييد حالا گوشت را درون يك كاسه فلزي ريخته و پس از آن پياز را رنده كنيد و درون يك كيسه بريزيد و با دست فشار دهيد تا آب پياز كاملاً گرفته شود آب پياز را جدا كرده و تفاله آن را با زعفران مخلوط نماييد .

۲

حالا سس زعفراني را كه آماده كرده ايد به گوشت اضافه كنيد و آن را به خوبي با دست ورز دهيد و گوشت را دوباره چرخ كنيد ، حالا با دست ورز دهيد ، ورز دادن گوشت بايد در حدي باشد كه گوشت حالت چسبندگي پيدا كند و چربي آن در بيايد . هنگامي كه گوشت به انگشتان دست شما چسبيد يعني آماده شده است . حالا بايد گوشت را درون يخچال براي يك ساعت قرار دهيد .

۳

اكنون گوشت را به صورت گلوله جمع كرده و در ته ظرف بكوبيد اين كار را براي چند مرحله تكرار نماييد ( ۲۰ مرحله ) تا بافت گوشت كباب كوبيده كاملاً يكدست و منسجم شود . اكنون آماده براي سيخ گرفتن مي باشد دست خود را به آب پياز آغشته كنيد سپس از گوشت به اندازه يك پرتقال برداشته و از وسط سيخ شروع به سيخ گرفتن كنيد . ابتدا و انتهاي گوشت را در هنگام سيخ گرفتن محكم ببنديد .

۴

يكي از نكات براي سيخ گرفتن آن است كه با انگشت شصت و سبابه به كباب كوبيده آبدار حالت دهيد ، اگر گوشت قد سيخ كم باشد پس از پخت كوبيده خشك خواهد شد . سعي كنيد سيخ را يكدست بگيريد ، سيخ ها را ۲ ساعت قبل از پخت آماده كنيد و در دماي آشپزخانه قرار دهيد . با اين كار گوشت كمي خشك شده و احتمال ريزش آن در هنگام پخت كم ميشود . بعد از گذشت ۱ ساعت سيخ ها را بچرخانيد تا دو طرف آن هوا بخورد .

۵

براي پخت كوبيده بر روي منقل ذغالي يا كباب پز برقي يا گازي و يا فر بايد حرارت يكدست و بالا باشد . سيخ ها را خيلي سريع بر روي حرارت قرار دهيد و هر ۱۰ ثانيه آنها را بچرخانيد تا دو طرف آن بصورت يكدست بپزد ، هنگامي كه خودشان را گرفتند نيازي به چرخاندن نيست .

۶

چرا كباب كوبيده خشك مي‌شود ، سعي كنيد وقتي كه غذاي شما آبدار است آن را از روي حرارت برداريد قبل از اينكه كوبيده خشك شود . بعد از پخت مقداري سماق بر روي گوشت بپاشيد . براي اينكه طعم غذاي شما متفاوت باشد ميتوانيد به مايه مقداري گشنيز و جعفري اضافه كنيد . براي بهتر شدن رنگ غذا و پخت سريع تر ميتوانيد از مقدار كمي جوش شيرين استفاده كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.