طرز تهيه خوراك نخود هندي
مرحله اول
براي تهيه خوراك نخود هندي اصل خوشمزه و مجلسي ابتدا روغن را درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد پس از اينكه روغن داغ شد پيازها را خرد كرده و به آن اضافه كنيد حالا پياز ها را تا زماني كه سبك و شيشهاي شوند تفت دهيد سپس ادويه ها و بعد از آن نوبت به اضافه كردن گوشت به خوراك ميرسد .
مرحله دوم
در مرحله بعد گوشت را با مواد مخلوط كرده و به خوبي تفت دهيد تا زماني كه تغيير رنگ ندهد حالا نوبت اضافه كردن رب گوجه فرنگي مي باشد مواد را دوباره با قاشق با هم مخلوط كنيد سپس آب را اضافه كنيد مقدار آب در حدي باشد كه روي خوراك نخود را بگيرد .
مرحله سوم
حالا بايد درب قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم گوشت كاملاً مغز پخت شود در اين فاصله زماني كه در اختيار داريد سيب زميني ها را به صورت مكعبي خرد كرده و تفت دهيد و در لحظات پاياني پخت خوراك ، سيب زميني را همراه با نخود فرنگي و مقداري گشنيز به غذا اضافه كنيد اين غذا را مي توانيد همراه با برنج يا نان نوش جان كنيد
- شنبه ۰۶ شهریور ۰۰ | ۱۷:۵۰ ۲ بازديد
- ۰ نظر