طرز تهيه مرباي پوست پسته
مرحله اول
اگر ميخواهيد يك مرباي متفاوت را تجربه كنيد به شما استفاده از مرباي پوست پسته را پيشنهاد ميكنيم ، براي تهيه آن پس از اينكه پسته تازه تهيه نموديد با چاقو بر روي آن ها شيار ايجاد نماييد و پسته را به صورتي جدا كنيد كه پوست آن صدمه نبيند .
مرحله دوم
در حركت بعدي قابلمه را روي حرارت اجاق قرار داده و مقداري آب اضافه كنيد و تا جوش آمدن آب صبر كنيد ، حالا پوست ها را درون آب جوش بريزيد و اجازه دهيد تا براي دو دقيقه بجوشد سپس آنها را آبكشي كنيد اين كار را بايد شما براي تهيه اين مرباي خانگي ۳ بار انجام دهيد . اين كار باعث گرفتن تلخي پوست پسته مي شود . مراقب باشيد پوست ها زياد نجوشند چون باعث پاره شدن و له شدن آنها مي شود .
مرحله سوم
حالا يك قابلمه لابدا را انتخاب كرده و آب را همراه با شكر درون آن بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد آب و شكر كاملاً حل شوند و شربت شما غليظ شده و قوام بياورد حالا نوبت اضافه كردن پوست پسته ها همراه با زعفران دم كرده مي باشد پس از اضافه كردن اين مواد اجازه دهيد تا چند جوش بزند .
مرحله چهارم
در اين فاصله زماني يك پيمانه پسته را آماده كرده و مغز آنها را از وسط به دو نيم تقسيم كنيد و پوست روي آن را نيز جدا كنيد حالا آنها را به مواد اضافه نماييد پس از انجام اين مراحل اجاق گاز را خاموش كرده و اجازه دهيد تا مربا در همان قابلمه و دماي محيط سرد شود . اكنون مي توانيد آن را درون شيشه هاي خشك و تميز ريخته و در يخچال نگهداري نماييد . براي آشنايي با فوت و فن مربا اين پست را چك كنيد . مرباي خوشمزه ????
- یکشنبه ۰۷ شهریور ۰۰ | ۰۷:۴۱ ۶ بازديد
- ۰ نظر