طرز تهيه مرباي انجير زرد له شده
مرحله اول
براي تهيه مرباي انجير زرد بهتر است كه از انجير هاي تازه و سفت استفاده كنيم پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را درون آبكش ريخته و اجازه دهيد تا كاملا خشك شوند ، سپس درون يك ديگ مسي آب و شكر را مخلوط كرده و بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و مدام مواد را هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود .
مرحله دوم
در مرحله بعدي ميوه انجير را اضافه كنيد و زماني كه آب شروع به جوشيدن كرد حرارت را كم كنيد و لحظاتي بعد با استفاده از يك دم كني درب ديگ را ببنديد بعد از گذشت يك ساعت هل را به آن اضافه نماييد در طول اين مدت به مربا سرزده و از سوختن آن جلوگيري كنيد .
مرحله سوم
در مرحله بعد و زماني كه مربا به قوام دلخواه شما رسيد نوبت به اضافه كردن جوهر ليمو و گلاب ميرسد چند لحظه بعد از اضافه كردن اين مواد اجاق گاز را خاموش نماييد . اجازه دهيد تا مربا در همان ظرف دربسته براي چند ساعت بماند تا در پايان مرباي انجير خانگي شما خوشرنگ شود . براي بهتر شدن رنگ مي توانيد از مقداري زعفران استفاده كنيد .
- دوشنبه ۰۸ شهریور ۰۰ | ۲۳:۰۸ ۶ بازديد
- ۰ نظر