آموزش فوت و فن خيارشور
مرحله اول
فوت و فن خيارشور خانگي به روش ونايي بروجرد ، پس از اينكه خيار هاي محلي يكدست و خوش قالب را انتخاب كرديد آنها را همراه با سبزي هاي مخصوص خيارشور كه شامل ترخون و شويد و سير و فلفل مي شود به خوبي بشوريد و ضدعفوني كنيد . سپس آنها را روي يك پارچه تميز پهن كرده تا كاملاً خشك شوند .
مرحله دوم
در مرحله بعد درون يك قابلمه آب را با نمك مخلوط كنيد و بر روي اجاق گاز قرار دهيد تا آب شروع به جوشيدن كند در لحظات پاياني و قبل از خاموش كردن اجاق گاز سركه را به آب اضافه كنيد . ظرف هاي شيشه اي را آماده كرده و آنها را كاملاً خشك نماييد حالا خيار ها را همراه با فلفل و سير و سبزي ترخون به صورت لايه لايه درون شيشه قرار دهيد .
مرحله سوم
پس از انجام اين كار و در مرحله بعد آب و نمك جوش آمده را درون شيشه بريزيد به صورتي كه لب پر شود سپس درب آنها را محكم ببنديد و به صورتي كه هوا داخل شيشه ها جريان نداشته باشد . سعي كنيد از شيشه هاي كوچك استفاده كنيد تا در مدت زمان كمتري آنها را مصرف كنيد . بعد از گذشت ۱۵ روز خيارشور شما آماده براي مصرف در كنار سالاد الويه و … مي باشد .
- دوشنبه ۰۸ شهریور ۰۰ | ۲۳:۱۷ ۵ بازديد
- ۰ نظر