طرز تهيه ترشي بادمجان جديد
مرحله اول
براي تهيه ترشي بادمجان جديد پس از اينكه بادمجان ها را پوست گرفتيد آنها را خرد كرده و درون قابلمه بريزيد و سپس به آن دو ليوان سركه را همراه با يك ليوان آب اضافه نماييد و بر روي اجاق گاز قرار دهيد تا بادمجانها پخته شوند پس از انجام اين كار آنها را آبكش كرده و اجازه دهيد تا در دماي محيط سرد شوند در مرحله بعد بادمجانها را درون مخلوط كن ريخته و با هم ميكس نماييد .
مرحله دوم
سپس هويج ها را به همين شكل به صورت نيم پز آماده كنيد آن ها را هم درون مخلوط كن ريخته و ميكس نماييد ، سبزي ها را نيز همراه با فلفل و سير مخلوط كرده و تمام مواد را اكنون ميتوانيد با هم ميكس كنيد ، نمك را به دلخواه به ترشي بادمجان اضافه كنيد ، اكنون نوبت اضافه كردن ادويه ترشي بادمجان ميباشد .
مرحله سوم
ادويه ترشي شما شامل سياه دانه و گلپر ميباشد پس از اضافه كردن ادويه و سبزي خشك را اضافه كنيد و به خوبي مواد را با هم مخلوط كنيد ، حالا ترشي شما آماده شده و مي توانيد آن را درون شيشه بريزيم وقتي كه شيشه پر شد مقداري سركه بر روي آن بريزيد تا هوا نكشد ، يك پلاستيك بر روي ظرف گذاشته و درب آن را محكم ببنديد بعد از گذشت ۱۰ الي ۱۵ روز ترشي خوشمزه بادمجان شما آماده براي مصرف شده است .
- دوشنبه ۰۸ شهریور ۰۰ | ۲۳:۱۸ ۵ بازديد
- ۰ نظر