فيله مرغ سوخاري رستوراني
مرحله اول
براي تهيه فيله مرغ سوخاري به روش رستوراني ابتدا فيله هاي مرغ را درون كاسه ريخته سپس و آن نمك را با فلفل و پودر سير اضافه كنيد پس از اين مواد پول بيبر و جزء هندي را همراه با آويشن اضافه نماييد تمام قسمت هاي فيله مرغ را به اين مواد وابسته كنيد روي كاسه را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان ۴ ساعت درون يخچال قرار دهيد تا عمليات مرينيت مرغ را كامل انجام داده باشيد .
مرحله دوم
در مرحله بعدي عدد بشقاب را آماده كنيد و به ترتيب درون آنها آرد سفيد را همراه با نمك و ادويه در ظرف بعدي آرد سوخاري و در ظرف سوم تخم مرغي را كه با چنگال زده باشيد قرار دهيد . پس از اينكه فيله ها مزه دار شد آن ها را به ترتيب درون اين بشقاب ها بغلتانيد ، ابتدا درون آرد سپس تخم مرغ و در آخر درون آرد سوخاري .
مرحله سوم
اكنون نوبت به سرخكردن فيله ها مي رسد براي اينكار درون ماهي تابه روغن ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد پس از اينكه داغ شد فيله مرغ را درون ماهيتابه ريخته و سرخ نماييد پس از انجام اين كار آنها را روي دستمال تميز قرار دهيد تا روغن اضافي آن كشيده شود .
مرحله جهارم
از نكات ريز پخت غذا با فيله مرغ استفاده از انواع پودرها ميباشد اگر پودر شما مزه دار است نيازي به استفاده از ادويه هاي ديگر نداريد به جاي فيله ميتوانيد از سينه مرغ استفاده نماييد
- سه شنبه ۰۹ شهریور ۰۰ | ۲۲:۵۶ ۶ بازديد
- ۰ نظر