طرز تهيه كيك هويج و گردو
مرحله اول
براي تهيه كيك هويج و گردو خانگي به صورت حرفهاي پس از اينكه تخممرغها را شكستي آنها را با وانيل و شكر مخلوط كنيد و مواد را براي مدت زمان ۶۷ دقيقه با همزن برقي مخلوط كنيد تا هنگامي كه كرم رنگ شود پس از انجام اين كار به مايه روغن را اضافه كنيد و با قاشق در حدي كه با هم مخلوط و يكدست شوند هم بزنيد .
مرحله دوم
اكنون زمان آن رسيده كه هويج ها را به مايه كيك ساده وانيلي اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد ، سپس يك قاشق از آرد را همراه با گردو مخلوط كرده و به مايه اضافه كنيد . حالا الباقي آرد را با پودر دارچين و بكينگ پودر مخلوط ميكنيم و در سه نوبت آن را الك مي نماييم ( بهتر است اين كار را قبل از شروع آشپزي انجام دهيد ) . آرد را در سه مرحله به مواد اضافه كنيد .
مرحله سوم
در مرحله بعد قالب را بهخوبي چرب كنيد سپس آن را آرد باشيد كنيد حالا مايه را درون قالب ريخته دماي فر را بر روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كرده و پس از اينكه گرم شد قالب را براي مدت زمان ۵۰ دقيقه درون فر قرار مي دهيم تا كيك پخته شود .
مرحله چهارم
براي تزيين كيك خانگي مقداري خامه معمولي را تهيه كرده روي حرارت قرار دهيم پس از اينكه گرم شد به آن شكلات تخته اي سفيد اضافه نماييد مواد را با هم مخلوط كنيد تا شكلات كاملاً درون خامه ذوب شود سپس با خامه و مغز پسته كيك ساده را تزيين نماييد .
- سه شنبه ۰۹ شهریور ۰۰ | ۲۲:۵۹ ۲ بازديد
- ۰ نظر