طرز تهيه حليم بوقلمون

طرز تهيه حليم بوقلمون

مرحله اول

براي تهيه حليم بوقلمون ابتدا بلغور گندم را به خوبي تميز كرده و پس از اينكه آن را شستيد براي مدت زمان ۲۴ ساعت بخيسانيد پس از انجام اين كار آب آن را عوض كرده و سه برابر حجم گندم آب اضافه كنيد و روي حرارت خيلي خيلي كم قرار دهيد تا گندم‌ها شكفته شوند .

مرحله دوم

در اين فاصله زماني گوشت بوقلمون را درون قابلمه ريخته و دو برابر مقدار آن آب اضافه كنيد ۲ عدد پياز كوچك را به گوشت اضافه كرده سپس كمي نمك و فلفل سياه درون قابلمه بريزيد و اجازه دهيد تا كاملا پخته و له شود توجه داشته باشيد كه آب آن كاملاً تبخير نشود و يك ليوان از آب گوشت را نگه داريد .

مرحله سوم

يكي از نكات پخت‌حليم اين است كه اگر شما از گندم درسته استفاده كنيد مدت زمان پخت شما طولاني ميشود اگر به جاي آن از بلغور گندم استفاده كنيد مدت زمان كمتري براي پخت آن نياز داريد . زمان مورد نياز براي پخت گندم ۵ الي ۶ ساعت مي‌باشد .

مرحله چهارم

در طول مدت زمان پخت حليم خوشمزه هر وقت آب گندم كشيده شد مقداري آب جوش به آن اضافه كنيد زمانيكه گندم ها لعابدار شدند و حليم جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش كنيد و پس از اينكه كمي سرد شد با گوشت كوب برقي آنرا ميكس كنيد .

مرحله پنجم

در مرحله بعد و بعد از پخته شدن گوشت بوقلمون آنها را ريش ريش كنيد و با استفاده از گوشت كوب آنها را له كنيد حالا نوبت اضافه كردن بوقلمون به گندم مي باشد ، آبگوشتي را هم كه جدا كرده بوديد و حليم اضافه كنيد حالا نمك را اندازه كنيد پس از آن مي توانيد مقداري روغن به آن اضافه نماييد و به خوبي با هم مخلوط كنيد .

مرحله ششم

دوباره روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد ، اما اين بار بايد به صورت مداوم آن را هم بزنيد تا از ته گرفتن غذا جلوگيري كنيد تقريباً براي مدت زمان يك ساعت ، تا وقتي كه كشدار شود اكنون حليم شما آماده براي سرو مي باشد . همراه با شكر و دارچين ميل نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.