آش گوجه فرنگي با لپه

آش گوجه فرنگي با لپه

مرحله اول

براي تهيه آش گوجه فرنگي لپه و سبزيجات پس از اينكه پياز را به صورت نگيني خورد كرديد قابلمه را روي اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن به آن اضافه كنيد پس از داغ شدن روغن هاي خرد شده را اضافه كنيد و آنها را چرخ دهيد هنگامي كه طلايي رنگ شدند ، زردچوبه را به آن اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن چيزي در حدود ۲ ليتر آب به قابلمه خود اضافه نماييد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي و پس از اينكه آب شروع به جوشيدن كرد برنج را همراه با لپه كه از قبل خيسانده بوديم به مواد درون قابلمه اضافه ميكنيم حالا زمان آن رسيده است كه گوجه فرنگي ها را رنده كنيد و به قابلمه اضافه نماييد پس از انجام اين مراحل نوبت به اضافه كردن سبزي مي رسد هنگامي كه غذا شروع به جوشيدن كرد حرارت را كم كم كنيد .

مرحله سوم

حالا درب قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد تا اين آش خوشمزه كاملاً جا افتاده و پخته شود ، در لحظات پاياني پخت فلفل قرمز را اضافه كرده و مقدار نمك خوراك خود را اندازه كنيد . اكنون اين سوپ خوشمزه يا آش گوجه فرنگي آماده براي سرو مي‌باشد . نوش جان .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.