طرز تهيه مرغ ترش با رب انار
مرحله اول
براي تهيه مرغ ترش با رب انار غذاي خوشمزه شمالي تكه هاي مرغ را درون كاسه ريخته سپس با آن زردچوبه و نمك و فلفل قرمز را اضافه كنيد تمام قسمتهاي مرغ را به اين مواد آغشته كنيد سپس ماهيتابه را روي اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن اضافه كنيد پس از داغ شدن روغن تكه هاي مرغ را درون ماهي تابه ريخته و تفت دهيد تا هر دو طرف آن سرخ و طلايي رنگ شود .
مرحله دوم
در مرحله بعدي مرغ ها را از درون ماهيتابه خارج كرده و پياز را خرد كرده و درون همان ماهيتابه ريخته و تفت دهيد ، پس از انجام اين كار سير خرد شده را به پياز اضافه كنيد و با هم تفت دهيد حالا به اين مواد نصف قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد پس از انجام اين مراحل نوبت به اضافه كردن رب انار مي رسد مراقب باشيد كه رب انار را زياد تفت ندهيد .
مرحله سوم
توجه داشته باشيد كه اگر از رب انار ترش استفاده مي كنيد يك الي دو قاشق شكر به آن اضافه كنيد حالا به خوراك مرغ ترش سبزي دلار را اضافه كنيد . چون اين سبزي مخصوص شمال مي باشد و در دسترس همگان نيست ميتوانيد آن را حذف كنيد . پس از انجام اين مراحل مقداري فلفل قرمز و زعفران به مواد اضافه كنيد سپس دو ليوان آب جوش بريزيد و اجازه دهيد تا شروع به جوشيدن كند .
مرحله چهارم
اكنون زمان اضافه كردن مرغها به اين سس مي باشد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا كاملا غذاي شما جا افتاده و مغز پخت شود در لحظات پاياني پخت غذا نمك و آلو بخارا اضافه كنيد پس از اينكه آلو ها پخته شد و سس شما به غلظت مناسب رسيد زعفران را اضافه كنيد . يكي از نكات پخت اين است كه با استفاده از پياز زياد خورشت مرغ شما خوشمزه تر خواهد شد .
- یکشنبه ۱۴ شهریور ۰۰ | ۰۷:۳۶ ۳ بازديد
- ۰ نظر