طرز تهيه غذا با فيله مرغ
براي طبخ خوراك مرغ خوشمزه ابتدا پيازه ها رو پوست گرفته وبا رنده درشت خرد ، و در روغن سرخ ميكنيد ، سپس كمي فلفل و نمك و زردچوبه افزوده و تفت دهيد . در اين مرحله مرغ ها رو با كره تفت دهيد و پياز هاي سرخ شده را بهشون اضافه كنيد و دوتا ليوان آب هم بريزيد ، حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد و سپس حرارت را كم كنيد ، كمي زعفران دم كرده و آبليمو بيفزاييد و اجازه دهيد تا كاملا پخته شود و روغن بيندازد .
سيب زميني را هم پوست گرفته و خرد كرده و ۵ دقيقه در آب داغ بجوشانيد و سپس با آب سرد آبكشي كنيد و در روغن سرخ نماييد و در كنار فيله ها سرخ نماييد . اين خوراك لذيذ را با نان و برنج نوش جان كنيد و از طعم بينظيرش لذت ببريد .????
- دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹ | ۲۱:۱۲ ۳۰ بازديد
- ۰ نظر