طرز تهيه عدسي با سيب زميني
مرحله اول
براي آشنايي با روش پخت و طرز تهيه عدسي با سيب زميني ابتدا بايد حقوق را كه شامل عدس و ماش مي شود براي مدت زمان حداقل ۳ ساعت بخيسانيد پس از انجام اين كار پياز را به صورت خلالي يا نگيني خرد كنيد و درون قابلمه ريخته و با مقدار كمي روغن تفت دهيد پس از اينكه پياز ها سبك و شيشه شدند يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن اضافه نماييد .
مرحله دوم
در مرحله بعد رب و پياز را با هم به خوبي تفت دهيد تا بوي خامي رب گوجه گرفته شود سپس به آن عدس را همراه با ماش اضافه كنيد كمي تفت دهيد اكنون زمان آن رسيده كه آب و سيب زميني را به خوراك عدسي اضافه كنيد
مرحله سوم
در اين مرحله آويشن را همراه با پودر پياز و مقداري نمك و فلفل اضافه نماييد پس از اينكه خوراك رژيمي شما شروع به جوشيدن كرد درب ظرف را ببنديد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم براي مدت زمان ۴۵ دقيقه بپزد در لحظات پاياني پخت كره را همراه با گلپر به آن اضافه كنيد و پس از گذشت ۱۰ دقيقه غذا را نوش جان نماييد .
- یکشنبه ۱۴ شهریور ۰۰ | ۲۲:۰۵ ۵ بازديد
- ۰ نظر