طرز تهيه ترشي ليته بندري

طرز تهيه ترشي ليته بندري

مرحله اول

طرز تهيه ترشي ليته بندري با ساير ترشي هاي ايراني مشابه مي باشد براي شروع ابتدا تمام سبزيجاتي را كه در اختيار داريد خرد كنيد مي توانيد اين كار را هم با دستگاه غذاساز انجام دهيد به صورت جداگانه و چند ساعت قبل از شروع كار تمرهندي را نيز ذ در مقداري سركه بخيسانيد ، سپس آن را از صافي رد كنيد و هسته‌هاي تمر را جدا نماييد .

مرحله دوم

سپس گوجه فرنگي ها را به خوبي بشوييد و خشك كنيد آنها را درون مخلوط كن ريخته و به صورت پوره آماده كنيد براي انجام اين كار به سراغ بادمجان ها رفته و آنها را به صورت جداگانه با مقداري آب و سركه بپزيد در حدي كه له شوند .

مرحله سوم

به صورت در مرحله بعد پوره گوجه فرنگي را كه آماده كرده بود درون قابلمه ريخته و مقداري نمك به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد حالا تمام مواد را با هم مخلوط كنيد سپس به آن رب انار و تمر را همراه با ساير ادويه ها اضافه نماييد و به خوبي با هم مخلوط كنيد ، مي‌توانيد رب گوجه فرنگي را جايگزين گوجه ها كنيد . ترشي بادمجان فوري را درون يخچال قرار داده و بعد از گذشت يك هفته نوش جان نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.