طرز تهيه مرغ زعفراني آبدار

طرز تهيه مرغ زعفراني آبدار

مرحله اول

براي پخت و طرز تهيه مرغ زعفراني آبدار ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كنيد و آنها را درون كاسه بريزيد سپس به آن نمك را همراه با پودر پاپريكا و روغن و سير و ساقه كرفس خرد شده اضافه كنيد ( سير ها را فقط از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد )

مرحله دوم

در مرحله بعد مرغ ها را به اين مواد اضافه كنيد سعي كنيد از مرغ تازه استفاده كنيد و با پوست باشند در غير اينصورت غذاي شما آب نمي‌اندازد حالا روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي ۳ تا ۴ ساعت درون يخچال به آن استراحت دهيد تا حسابي مرغ مزه دار شود .

مرحله سوم

پس از اين كه مرغ ها را از درون يخچال خارج كرديد آنها را در كف قابلمه قرار دهيد و موادي را كه با آن مرد را طعم دار كرده بودي اضافه نماييد فقط سير ها را در اين زمان جدا كنيد حالا درب قابلمه را بسته و با حرارت خيلي خيلي كم اجازه دهيد تا مرغ ها پخته شوند و آب بياندازد .

مرحله چهارم

در اينجا نيازي نيست كه شما به مرغ آب و يا روغن اضافه كنيد فقط توجه داشته باشيد كه حرارت خيلي كم باشد پس از اينكه پخته شدن آنها را از آب مرغ جدا كنيد و درون ماهي تابه ريخته و با مقدار كمي روغن مرغ سرخ شده را آماده كنيد سپس آب مرغ را صاف كرده و به غذا اضافه كنيد .

مرحله پنجم

در مرحله بعد برنج را دم كنيد سپس زرشك ها را شسته و همراه با خلال بادام و خلال پسته مخلوط كنيد ، اين مواد را همراه با چند قاشق غذاخوري گلاب درون ماهي تابه ريخته و با مقداري كمي روغن سرخ كنيد سپس به آن زعفران را اضافه كنيد و با مقداري برنج مخلوط كرده و بر روي برنج دم كشيده بريزيد اكنون غذاي شما آماده براي سرو مي باشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.