طرز تهيه ترشي گردو سبز
مرحله اول
براي تهيه ترشي گردو سبز پس از اينكه گردوها را شستيد مشغول گرفتن تلخي پوست آنها شويد براي اين كار با چاقو يك چاك بر روي پوست گردو ها ايجاد كرده قابلمه را روي اجاق گاز قرار دادن مقداري آب اضافه كنيد پس از اينكه آب شروع به جوشيدن كرد گروه ها را اضافه كنيد بعد از گذشت ۳۰ دقيقه آنها را درون آب سرد بريزيد اين كار را براي فعلا ۴ مرتبه انجام دهيد تا تلخي پوست گردو گرفته شود .
مرحله دوم
پس از انجام اين كار و در مرحله بعد حالا گردوها را درون آب سرد بريزيد و اجازه دهيد تا براي دو روز در آب بمانند و آب آن را هر سه ساعت يك بار عوض كنيد مي توانيد آن ها را به صورت درسته و يا حلقه حلقه آماده كنيد .
مرحله سوم
در مرحله بعد برگه زردآلو ها را سيستانيم آنها را آبكش كنيد رب انار و تمر هندي را درون كاسه ريخته و به آن سركه اضافه كنيد سپس يك كاسه آماده كرده و گردو ها را همراه با سير رنده شده و برگ زردآلو و سبزي اضافه كنيد .
مرحله چهارم
در مرحله بعد به اين مواد نمك را همراه با گلپر و رب انار و تمر هندي رقيق شده درون است كه اضافه نماييد تمام مواد را به خوبي با هم مخلوط كنيد سپس آنها را درون ظرف هاي شيشه اي ريخته و درب ظرف را به صورتي كه هوا نكشد و محكم ببنديد پس از گذشت دو الي سه روز شيشه ها را درون يخچال قرار دهيد . اكنون ترشي خانگي شما آماده براي مصرف شده است .
مرحله پنجم
از نكات تهيه انواع ترشي خوزستان اين است كه ميتواني در سبزي هاي معطر مانند ترخون و مرزه و ريحان و نعنا و پونه استفاده نماييد . سبزي معطر خود را ميتوانيد به صورت خشك و يا تازه استفاده كنيد . هميشه به ياد داشته باشيد بايد آب اضافي مواد را قبل از اينكه به ترشي اضافه كنيد بگيريد و مواد شما خشك باشند در غير اين صورت ترشي كپك خواهد زد .
- چهارشنبه ۱۷ شهریور ۰۰ | ۰۰:۳۳ ۶ بازديد
- ۰ نظر