طرز تهيه يتيمچه بادمجان و سيب زميني
مرحله اول
اگر مي خواهيد خوراك يتيمچه بادمجان و سيب زميني را به روش سنتي تهيه كنيد پس از اينكه بادمجان ها را به صورت حلقه اي برش زديد آنها را درون ماهيتابه ريخته و مقدار كمي روغن سرخ كنيد بهتر است پس از برش بادمجان آنها را درون آبكش قرار داده و مقداري نمك بر روي آنها بپاشيد اين كار را براي يك ساعت انجام دهيد بعد از اينكار سرخ كنيد .
مرحله دوم
سيب زميني ها را هم به صورت دلخواه برش زده و آنها را نيز تفت دهيد پس از انجام اين كار ماهيتابه را روي اجاق گاز قرار داده و درون آن سيبزمينيها را قرار دهيد سپس بر روي آنها بادمجانها را به چيني حالا نوبت آن رسيده كه پياز و گوجه فرنگي را به صورت گرد برش زده و روي مواد قرار دهيد . در پايان فلفل سبز را روي مواد قرار دهيد .
مرحله سوم
در مرحله بعد ليوان آب به خوراك يتيمچه اضافه كنيد ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را در مقداري آب حل كرده و به مواد اضافه نماييد پس از انجام اين كار آبغوره را همراه با نمك و فلفل سياه و زردچوبه مخلوط كرده و اضافه كنيد .درب ظرف را بسته و اجازه دهيد تا براي ۲۰ دقيقه با حرارت متوسط پخته شود .
- چهارشنبه ۱۷ شهریور ۰۰ | ۲۲:۲۸ ۵ بازديد
- ۰ نظر