طرز تهيه ترشي كلم برگ سفيد
مرحله اول
براي تهيه ترشي كلم برگ سفيد تركيه اي و خوشمزه ابتدا بايد برگهاي كلم را از آن جدا كنيد و درون آبكش ريخته و به خوبي آنها را بشوييد سپس در اندازههاي درشت برگهاي كلم سفيد را خرد كنيد سپس برگها را درون يك لگن آب جوش ريخته و به آنها نمك را اضافه نماييد .
مرحله دوم
اجازه دهيد تا كلم هاي خرد شده درون آب جوش براي مدت زمان دو الي سه ساعت باقي بمانند سپس آن ها را آبكش كرده و برگ ها را دوباره زير آب گرفته و بشوييد . اكنون شيشه هاي مخصوص ترشي را آماده كنيد و درون آن ها نخود بريزيد ، درون يك كاسه جداگانه آب را همراه با نمك و سركه و جوهر ليمو مخلوط كنيد حتماً از آب جوشيده شده ولرم استفاده كنيد براي اين كار .
مرحله سوم
در مرحله بعدي كلم برگ ها را درون شيشه ها بريزيد و لابلاي آنها سير هاي پوست كنده شده را همراه با فلفل سبز قرار دهيد تا شيشه ها پر شوند روي آنها را با شويد تازه يا جعفري پوشانيد سپس با مخلوط آب و نمك و سركه شيشه ها را به صورت كامل پر كنيد ، دور از نور براي ده روز نگهداري كنيد ، بعد از آن ميتوانيد ترشي كلم را در يخچال قرار داده و نوش جان كنيد .
- پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰۰ | ۲۱:۵۳ ۷ بازديد
- ۰ نظر