طرز تهيه شير برنج براي دو نفر
مرحله اول
براي آشنايي با روش پخت و طرز تهيه شير برنج براي دو نفر با رعايت تمام نكات و فوت و فن هاي پخت اين غذا اين مطلب را به خوبي و با دقت دنبال كنيد ابتدا برنج را همراه با آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا بپزد ، دانه هاي هل را هم همان ابتداي كار اضافه كنيد تا كاملاً عطر آن غذا را بگيرد .
مرحله دوم
يكي از نكات مهم براي پخت ، گرفتن كف روي برنج ميباشد اين كار باعث مي شود پس از پخت دانههاي برنج شما شفاف باشند و غذا خوشرنگ تر شود . اگر برنج نيم دانه نداريد ميتوانيد پس از اينكه برنج شما پخته شد آن را با گوشتكوب كمي نرم كنيد .
مرحله سوم
يكي ديگر از نكات پخت اين غذا اين است كه ابتدا برنج را با آب بپزيد تا مدت زمان كمتري براي پخت صرف شود اگر آن را با شير بپزيد چون دانه هاي برنج را سفت ميكند مدت زمان پخت برنج طولاني ميشود .
مرحله چهارم
شير را در دو مرحله اضافه كنيد ، زماني كه برنج و شير بخوبي با هم جوشيد نصف ديگر شير را اضافه كنيد ، بهتر است براي پخت اين غذا از شير محلي و يا شير پرچرب استفاده كنيد گلاب را در مرحله آخر پخت اضافه نماييد .
مرحله پنجم
حتماً در ۱۵ دقيقه پاياني پخت از دم كني استفاده كنيد . شير را هنگامي كه از يخچال خارج كرديد ، قبل از اضافه كردن براي چند دقيقه آنرا در دماي محيط قرار دهيد سپس به غذا اضافه كنيد . ميتوانيد بعد از اينكه شير برنج آماده شد دانههاي هل را جدا كنيد . نوش جان دو نفر
- شنبه ۲۰ شهریور ۰۰ | ۲۳:۲۴ ۸ بازديد
- ۰ نظر