طرز تهيه آش انار بدون گوشت
next level
براي پخت آش انار بدون گوشت ابتدا بايد چغندر را رنده كنيد و آن را درون قابلمه بريزيد و مقداري آب به آن اضافه كرده و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا چغندرها پخته شوند و پس از انجام اين مرحله برنج را همراه با سبزي خرد شده به چغندر هاي در حال پخت اضافه نماييد .
next level
در مرحله بعدي و پس از اينكه برنج پخته شد رب انار را به آش محلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مواد شما پخته شوند در زمان پخت مقدار كمي نمك به آن اضافه كنيد و اگر احساس مي كنيد چربي غذا كمر مي توانيد چند قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كنيد در مرحله بعدي لپه هاي پخته شده را اضافه كنيد .
next level
در فاصله زماني كه در اختيار داريد انار ها را دانه كرده و آب آن را بگيريد و به آش اضافه نماييد . اجازه دهيد تا با حرارت كم خوراك بدون گوشت شما كاملاً پخته و جا افتاده شود و پس از اينكه سفت شد نعنا داغ را به غذا اضافه كنيد ، در نهايت و در هنگام سرو با نعناع داغ تزيين كنيد . نوش جان
- دوشنبه ۲۲ شهریور ۰۰ | ۲۰:۴۹ ۵ بازديد
- ۰ نظر