طرز تهيه مرباي پوست پرتقال
براي تهيه مرباي خوشمزه پرتغالها را تميز بشوييد چون اينبار خود پوست پرتغال هست كه خورده ميشه ، پرتغال ها را پوست گرفته و به شكل نواري يا مربع برش بزنيد و بعد به وسيله خلال دندان پوستها را به شكل هاي مختلف بپيچيد . اگر ميخاهيد اصلا مزه تلخي پوست پرتغال حس نشه بايد سفيدي داخل پوست را به طور كامل جدا كنيد . پوست ها را يك شب در آب سرد قرار دهيد و در اين فاصله چند بار آب را عوض كنيد .
سپس پوست ها را داخل قابلمه ريخته و رويش آب بريزيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا بجوش بياد حدود 4 دقيقه بعد آبكشي كنيد اين كار را 4 بار انجام دهيد و در بار آخر پوست پرتغال ها را در آب سرد به مدت 4 ساعت قرار دهيد و هر ساعت يك بار آبش را عوض كنيد . در ظرف ديگر شكر و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده و هم بزنيد تا به جوش بياد و بعد حرارت را كم كنيد و پوست ها را داخل شربت مربا ريخته ، مدت زمان پخت و به قوام رسيدن اين مربا خانگي 40 دقيقه الي يك ساعته و در آخر هم كمي آب ليمو بهش اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد . نوش جان ????
- دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹ | ۲۱:۱۵ ۲۴ بازديد
- ۰ نظر