طرز تهيه آش جو با گوشت

طرز تهيه آش جو با گوشت

next level

براي پخت آش جو با گوشت براي گرفتن نفخ حبوبات چاره اي پيدا كرد،  براي انجام اين كار شما ۲۴ ساعت قبل از شروع آشپزي و در طول اين مدت در چند مرحله آب آن را عوض كنيد ۱۲ ساعت قبل از آشپزي جو را هم مانند حبوبات بخيسانيد

next level

قلم را به صورت جداگانه بزاريد حسابي مغز پخت شود سپس جو را درون قابلمه ريخته و آب قلم را به آن اضافه كنيد ، مقدار كمي نمك به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شود ،حبوباتي را كه از قبل خيسانده بوديد را آبكش كنيد .

next level

در مرحله بعد نخود را بپزيد زماني كه بصورت نيم پز درآمد لوبيا چيتي و عدس را به آن اضافه نماييد ، حالا به اين حبوبات كمي نمك اضافه كنيد و اجازه دهيد تا كاملاً پخته شوند ، در طول اين مدت زمان گوشت را هم به صورت جداگانه بپزيد و پس از اينكه كاملا پخته شد آن را با گوشت كوب بكوبيد پس از انجام اين كار نصف جايي را كه با قلم پخته بوديد برداشته و آن را درون مخلوط كن ريخته و ميكس كنيد ، پياز ها را به صورت جداگانه سرخ كنيد پس از اينكه كمي سبك شدن زردچوبه را همراه با فلفل سياه به آن اضافه كنيد .

next level

در مرحله بعد حبوبات پخته شده را با جويي كه درون مخلوط كن ريخته بوديد و گوشت كوبيده شده مخلوط كنيد به اين مواد سبزي آش و پياز داغ را هم اضافه نماييد حالا همه آنها را به نصف جو كه درون قابلمه مانده بود اضافه كنيد ، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا آش خانگي براي مدت زمان يك ساعت بپزد در طول اين مدت زمان مواد را مرتب هم بزنيد تا آش سنتي جا افتاده شود . در پايان آش جو خود را با نعنا داغ و پياز داغ تزئين كنيد .

نكات پخت آش

حتماً حبوبات را بايد از قبل بخيسانيد ، حبوبات را بايد درون زودپز بپزيد در حدي كه به له شدن برسند ، سبزي آش شامل گشنيز و جعفري و تره و اسفناج و مقدار كمي شويد ميشود ، سعي كنيد از زردچوبه بيشتري براي پخت استفاده نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.