طرز تهيه كلم پلو تهراني
مرحله ۱
براي پخت كلم پلو تهراني با گوشت چرخ كرده پس از اينكه كلم را خرد كرديد همراه با سركه و يك ليوان آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شوند در حدي كه آب كلم ها گرفته شود حالا پياز را به صورت نگيني خرد كرده و همراه با مقدار كمي روغن درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد .
مرحله ۲
در مرحله بعد و پس از اينكه پياز ها سبك و شيشه اي شدند گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد پس از اينكه گوشت به خوبي سرخ شد رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد تا زماني كه رنگ رب گوجه تغيير كند حالا نوبت به اضافه كردن ادويه و نمك مي رسد تمام مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده و تفت دهيد .
مرحله ۳
پس از انجام اين مراحل كلم پخته شده را همراه با زعفران دم كرده به گوشت اضافه كنيد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا خوراك شما به روغن بيفتد سپس برنج را به صورت آبكش آماده كنيد . حالا كف قابلمه را كمي چرب كنيد سپس سيب زميني ها را به صورت حلقه اي برش زده و به عنوان ته ديگ استفاده كنيد .
مرحله ۴
در مرحله بعدي نيمي از برنج آبكش شده را درون قابلمه ريخته و پس از آن مخلوط گوشت و كلم را به برنج اضافه كنيد و الباقي برنج را روي مواد گوشتي بريزيد يك ليوان آب و روغن به پلو اضافه كرده و اجازه دهيد تا براي مدت زمان يك الي يك ساعت و نيم چلو گوشت تهراني دم بكشد .
نكات پخت غذا
براي طبخ اين غذاي تهراني مقدار رب به ذايقه شما بستگي دارد ، هنگامي كه گوشت و كلم را به برنج اضافه ميكنيد اين مواد گوشتي نبايد آبدار باشند چون كه برنج شما به صورت شفته در مي آيد . چون مواد گوشتي داراي روغن مي باشند در هنگام سرو كردن غذا نيازي به اضافه كردن روغن داغ نداريد .
- یکشنبه ۲۸ شهریور ۰۰ | ۲۳:۴۷ ۷ بازديد
- ۰ نظر