طرز تهيه كيك بدون تخم مرغ
مرحله اول
براي پخت كيك بدون تخم مرغ و همزن ابتدا بايد آرد سفيد را همراه با بكينگ پودر و پودر كاكائو و جوش شيرين و وانيل مخلوط كنيد سپس اين مواد را با هم الك نماييد . پس از انجام اين كار شكر را به اين مواد اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند .
مرحله دوم
در مرحله بعدي شما مواد را درون يك كاسه ريخته و به آن ها شير را همراه با روغن و آبليمو اضافه كنيد اين مواد را به صورت پيوسته هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند حالا نوبت به آماده كردن قالب ميرسد ، كف قالب كيك ساده خود را چرب كنيد و درون آن كاغذ روغني قرار دهيد حالا مايه كيك را اضافه نماييد .
مرحله سوم
قابلمه اي مناسب را انتخاب كنيد كه قالب براحتي درون آن قرار بگيرد ، مقداري آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و درب قابلمه را بسته و صبر كنيد تا آب شروع به جوشيدن كند و ديواره هاي قابلمه به خوبي گرم شوند پس از انجام اين مراحل با يك فويل آلومينيومي روي قالب كيك را بپوشانيد و درون قابلمه چند پايه فلزي قرار دهيد سپس قالب را روي اين پايه ها گذاشته و درب قابلمه را ببنديد روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد براي مدت زمان يك ساعت تا كيك كاملاً پخته شود .
مرحله چهارم
در اين فاصله زماني شما مي توانيد مايع شكلاتي براي تزيين كيك را آماده كنيد شكلات تخته اي و شير را به صورت بن ماري با هم مخلوط نماييد و پس از اينكه كيك روي اجاق گاز شما كاملا پخته شد و پس از سرد شدن آن را از درون قالب خارج كرده و با مايع شكلاتي تزيين كنيد ، براي ۳۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد سپس نوش جان كنيد .
- دوشنبه ۲۹ شهریور ۰۰ | ۰۸:۰۰ ۱۴ بازديد
- ۰ نظر