طرز تهيه ته ديگ سيب زميني

طرز تهيه ته ديگ سيب زميني

مرحله ۱

براي تهيه ته ديگ سيب زميني پس از اينكه سيب زميني ها را شستيد آنها را پوست گرفته و با رنده درشت آن ها را رنده كنيد سپس درون يك ظرف آب سرد ريخته و سيب زميني هاي رنده شده را براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون كاسه قرار دهيد سپس آنها را آبكش كنيد .

مرحله ۲

در مرحله بعدي قابلمه مورد نظر را انتخاب كنيد و كف آن را با روغن چرب نماييد سپس سيب زميني را همراه با زعفران و نمك مخلوط كنيد تا كاملاً يكدست شود سپس مخلوط آن را در كف قابلمه پهن نماييد . آن را با پشت قاشق سفت نماييد و اجازه دهيد براي  ۲ الي ۳ دقيقه در همان حالت باقي بماند تا خودش را بگيرد . اگر برنج را بلافاصله اضافه نماييد زعفران به برنج رنگ خواهد داد و ته ديگ شما كم رنگ خواهد شد .

مرحله ۳

اكنون مي توانيد برنج خود را اضافه كنيد ، پس از آن روي اجاق گاز شعله پخش كن را قرار داده و قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد براي مدت زمان ۳۰ دقيقه تا ته ديگ شما كاملاً پخته و برشته شود . در پايان برنج را جدا كرده و ته ديگ مجلسي خود را به صورت قالبي جدا كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.