طرز تهيه رشته پلو با مرغ
براي تهيه پلو مجلسي در ابتدا مرغ ها را در روغن سرخ كنيد و پس از سرخ شدن از روغن در آوريد . پياز را نگيني ريز خرد كرده و داخل روغن تفتش بديد ، كمي كه طلايي شد ، رب گوجه ، نمك ادويه را بريزيد و با هم تفت بديد ، مرغ ها را اضافه كرده و ۲ ليوان آب هم بريزيد ، بعد از جوش اومدن حرارت را كم كنيد و درب ظرف را بگذاريد تا به مدت ۱/۵ بپزد ، سپس زعفران و آبغوره را هم اضافه كنيد ، پس از ده دقيقه مرغ آماده هست .
رشته ها براي اينكه تغيير رنگ بده و بوي خاميش گرفته بشه بايد در مقداري روغن تفت دهيد و كمي ادويه بهش اضافه كنيد ، برنج رشته پلو بايد آبكش بشه ، پس داخل آب جوش ريخته و آبكشي كنيد ، براي ته ديگ از نون لواش استفاده كنيد و برنج و رشته هارا به صورت لايه لايه داخل قابلمه بريزيد و در آخر هم سيب زميني را قرار دهيد و با اضافه كردم يك ليوان آب و روغن پلو با مرغ را دم بيندازيد .
نوش ????????
نكات : قرار دادن سيب زميني كاملا سليقه اي است . مقدار آبغوره و رب گوجه بستگي به ذاعقه شما دارد . اگر رشته پلويي شما محلي بود تفتش بديد و گرنه رشته موجود در بازار نيازي به تفت دادن ندارد . اين غذا رو هم ميتونيد با گوشت گوساله و گوسفند درست كنيد .
- دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹ | ۲۱:۱۸ ۲۶ بازديد
- ۰ نظر