طرز تهيه نان اسفناج

طرز تهيه نان اسفناج

ابتدا به خمير مايه و شكر نصف پيمانه آب اضافه كرده و ۱۰ دقيقه زمان ميدهيد تا خمير به عمل بياد ، بعد آرد را الك كرده و خمير به عمل امده را به همراه نمك به ارد اضافه كنيد ومابقي آب را اضافه ميكنيد و ورز دهيد به طوري كه ديگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانيد و يك ساعت استراحت دهيد تا خمير شما حجيم شود . در اين مدت زماني كه وقت داريد ، پياز را پوست گرفته رنده كنيد و سير را هم خرد كنيد و با هم در كمي روغن تفت دهيد كمي فلفل و نمك و اسفناج هم اضافه كرده و تفت دهيد و بزاريد كنار تا خنك بشه .

حجم خمير بعد از يك ساعت دوبرابر شده يكبار ديگر خمير را ورز دهيد تا پف گيري كنيد تا هواي بين خمير خارج شود ، بعد خمير را به دو قسمت تقسيم كرده و پهن كنيد و بزاريد داخل سيني فر كه قبلا چرب شده ، مواد اسفناج كه درست كرديد را روي خمير ريخته و يك لايه پنير پيتزا رويش بريزيد . در قسمت دوم خمير را روي مواد بزاريد ، يك كاسه در مركز خمير قرار دهيد و اطراف را تقسيم كنيد و بپيچيد و با زرده تخم مرغ و شير رومال كنيد و بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار دهيد دماي فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت نان خانگي رژيمي ۲۰ دقيقه است به طوري كه روي نان طلايي شود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.