طرز تهيه نان اسفناج
ابتدا به خمير مايه و شكر نصف پيمانه آب اضافه كرده و ۱۰ دقيقه زمان ميدهيد تا خمير به عمل بياد ، بعد آرد را الك كرده و خمير به عمل امده را به همراه نمك به ارد اضافه كنيد ومابقي آب را اضافه ميكنيد و ورز دهيد به طوري كه ديگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانيد و يك ساعت استراحت دهيد تا خمير شما حجيم شود . در اين مدت زماني كه وقت داريد ، پياز را پوست گرفته رنده كنيد و سير را هم خرد كنيد و با هم در كمي روغن تفت دهيد كمي فلفل و نمك و اسفناج هم اضافه كرده و تفت دهيد و بزاريد كنار تا خنك بشه .
حجم خمير بعد از يك ساعت دوبرابر شده يكبار ديگر خمير را ورز دهيد تا پف گيري كنيد تا هواي بين خمير خارج شود ، بعد خمير را به دو قسمت تقسيم كرده و پهن كنيد و بزاريد داخل سيني فر كه قبلا چرب شده ، مواد اسفناج كه درست كرديد را روي خمير ريخته و يك لايه پنير پيتزا رويش بريزيد . در قسمت دوم خمير را روي مواد بزاريد ، يك كاسه در مركز خمير قرار دهيد و اطراف را تقسيم كنيد و بپيچيد و با زرده تخم مرغ و شير رومال كنيد و بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار دهيد دماي فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت نان خانگي رژيمي ۲۰ دقيقه است به طوري كه روي نان طلايي شود
- پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۹ | ۰۰:۲۰ ۲۴ بازديد
- ۰ نظر