طرز تهيه لقمه گوشتي

 

طرز تهيه لقمه گوشتي

براي تهيه اين كباب لقمه خانگي ابتدا بايد خمير را درست كرد ، براي تهيه خمير مايه ، شكر و شير ولرم و خمير مايه را هم مخلوط كنيد و رويش را بپوشانيد مدت ۱۰ دقيقه اجازه دهيد استراحت كند تا خمير مايه به عمل بياد . در يك طرف بزرگ ماست وسفيده تخم مرغ و روغن مايع با همزن دستي هم بزنيد و بعد خمير مايه را بهش اضافه كنيد و ورز دهيد وارد را آرام آرام افزوده تا خمير نرم بدست بياد ، بعد از ۵ دقيقه ورز دادن رويش را بپوشانيد و يك ساعت اجازه دهيد تا حجمش دو برار شود . در اين فاصله بريد مواد گوشتي را درست كنيد .

يك پياز را را خرد كرده با دو قاشق غذاخوري روغن مايه تفت دهيد وقتي سبك و شيشه اي شد ، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد تفت دهيد ، نمك و فلفل را اضافه كنيد ، نزديك آخر پخت نصف پيمانه جعفري خرد شده را اضافه كرده ، حرارت را خاموش كنيد تا سرد بشه . حالا كه حجم خمير دوبرابر شد پف خمير را بگيريد و به ۳ قسمت تقسيم كنيد ، يكي از چونه ها را باز كرده ومواد گوشتي را داخلش ريخته پنير هم رويش بريزيد و سپس خمير را تا كرده و بپيچيد ، اون ۲ عدد چونه باقي مانده هم به اين شكل بپيچيد و داخل سينه فر قرار دهيد و رويش را بپوشانيد و به مدت نيم ساعت استراحت دهيد بعد از نيم ساعت زرده تخم مرغ روي خميرها زده و كنجد بپاشيد و سيني را در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه حرارت به مدت نيم ساعت بزاريد تا بپزه و طلايي بشه اكنون لقمه خوشمزه شما آماده سرو ميباشد . نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.