طرز تهيه ماهي سفيد شكم پر
براي مزه دار كردن ماهي پس از اينكه ماهي را شستيد ، با نمك و زرد چوبه فلفل تمام سطح داخل و خارج ماهي را آغشته كنيد . ترشي آلو ، رب انار ، سبزي دلال ، گردو و پياز همراه با نمك و زرد چوبه فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد . حالا اين موادي كه خوب مخلوط شدند را داخل شكم ماهي و آبشش ها پر كرده و با كمك نخ مخصوص آشپزي شكم ماهي را بدوزيد تا مواد در حين پخت بيرون نريزند براي پخت ماهي ، بهتر است روغن مايع را داخل تابه ريخته و وقتي خوب داغ شد ماهي را داخل روغن قرار دهيد حدود ۱۵ دقيقه زمان دهيد تا يك طرف ماهي سرخ شود و سپس ماهي را برگردانده شعله را كم كنيد ، حدود ۴۰ تا ۵۰ دقيقه صبر كنيد تا طرف ديگر هم سرخ شود و ماهي كاملا بپزد . اين نوع ماهي شكم پر را ميتونيد با سبزي پلو سرو كنيد و كنار ظرف مخصوص ماهي ، ليمو ترش و زيتون و نارنج گذاشته و تزيين كنيد .
نكته : سبزي دلال يه نوع سبزي محلي هست . اگر در دسترس نداشتيد ميتونيد ، جعفري ، نعناع ، گشنيز ، پيازچه ، سير را باهم خرد كنيد و بعد با رب انار و گردو و…مخلوط كنيد . يادتون نره سمت اول ماهي را با شعله زياد سرخ كنيد چون با شعله كم خوراك ماهي وا ميره . بجاي ماهي سفيد ميتونيد از قزل آلا و كپور هم استفاده كنيد ، حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه هست .????
- جمعه ۲۳ آبان ۹۹ | ۱۱:۳۳ ۲۲ بازديد
- ۰ نظر