طرز تهيه ماهي سفيد شكم پر

طرز تهيه ماهي سفيد شكم پر

براي مزه دار كردن ماهي پس از اينكه ماهي را شستيد ، با نمك و زرد چوبه فلفل تمام سطح داخل و خارج ماهي را آغشته كنيد . ترشي آلو ، رب انار ، سبزي دلال ، گردو و پياز همراه با نمك و زرد چوبه فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد . حالا اين موادي كه خوب مخلوط شدند را داخل شكم ماهي و آبشش ها پر كرده و با كمك نخ مخصوص آشپزي شكم ماهي را بدوزيد تا مواد در حين پخت بيرون نريزند ‌ براي پخت ماهي ، بهتر است روغن مايع را داخل تابه ريخته و وقتي خوب داغ شد ماهي را داخل روغن قرار دهيد حدود ۱۵ دقيقه زمان دهيد تا يك طرف ماهي سرخ شود و سپس ماهي را برگردانده شعله را كم كنيد ، حدود ۴۰ تا ۵۰ دقيقه صبر كنيد تا طرف ديگر هم سرخ شود و ماهي كاملا بپزد . اين نوع ماهي شكم پر را ميتونيد با سبزي پلو سرو كنيد و كنار ظرف مخصوص ماهي ، ليمو ترش و زيتون و نارنج گذاشته و تزيين كنيد .

نكته : سبزي دلال يه نوع سبزي محلي هست . اگر در دسترس نداشتيد ميتونيد ، جعفري ، نعناع ، گشنيز ، پيازچه ، سير را باهم خرد كنيد و بعد با رب انار و گردو و…مخلوط كنيد . يادتون نره سمت اول ماهي را با شعله زياد سرخ كنيد چون با شعله كم خوراك ماهي وا ميره . بجاي ماهي سفيد ميتونيد از قزل آلا و كپور هم استفاده كنيد ، حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه هست .????

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.