طرز تهيه سالاد اسفناج و نارنگي
اين نوع سالاد رژيمي بسيار خوشمزه و ساده است و اگر شما نارنگي در دسترس نداشتيد ميتونيد از پرتغال هم استفاده كنيد . ابتدا اسفناج ها را شسته و آبكشي نماييد ، اجازه دهيد تا آبش بره . تو اين فاصله سس سالاد را درست كنيد ، براي درست كردن اين سس ، سركه قرمز را با ژله تمشك ، پودر خردل ، نمك و فلفل و روغن زيتون مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست بشه .
اسفناج ها را خرد كنيد و نارنگي ها پوست كنده و خرد كنيد . يه ظرف بزرگ بياريد و اسفناج ها و نارنگي هاي خرد شده را همراه با آواكادو ( آووكادو هم مانند روغن زيتون سرشار از اسيد اولئيك است. اين ماده يكي از بزرگترين عوامل پيشگيري از ابتلا به سرطان پستان محسوب ميشود. ) مخلوط نماييد ، سس را به سالاد مجلسي اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد ، به همين سادگي . اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ هاي كليه و مثانه مناسب نيست ضمنا آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد اسفناج را با ادويه گرم نظير زنجبيل و هل ميل نمايند.
- یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹ | ۰۰:۳۹ ۲۲ بازديد
- ۰ نظر