طرز تهيه ترشي گوجه فرنگي
براي تهيه اين ترشي خوشمزه مخلوط كرفس و هويج و سير و فلفل دلمه اي و گل كلم را به صورت نگيني از شب قبل خرد نماييد و بشوريد ، گوجه ها را هم در غذا ساز پوره كنيد و سپس داخل قابلمه ريخته و ۱۵ دقيقه بجو شانيد . در حال جوشيدن سركه را نيز اضافه كنيد و كمي نمك هم بريزيد و سپس خاموش كنيد و كنار بگذاريد و صبر كنيد تا سرد شود ، وقتي خنك شد داخل شيشه ريخته و يك روز در محيط اشپزخونه قرار دهيد و بعد داخل يخچال بگذاريد بعد از ۱۰ روز آماده مصرف ، بهتر است از قاشق استيل استفاده نماييد تا ترشي خانگي خراب نشه . بهترين موقع اواخر شهريور و اوايل مهر است براي درست كردن اين نوع ترشي .
- چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹ | ۰۱:۳۷ ۲۵ بازديد
- ۰ نظر