طرز تهيه بورك اسفناج
مرحله اول
براي تهيه بورك اسفناج پس از اينكه اسفناج ها را پاك كرديد آن ها را در ابعاد درشت خرد كرده سپس درون آبكش ريخته و بشوريد ، حالا اسفناج هاي پاك شده را درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و درب قابلمه را ببنديد تا خوراك اسفناج بپزد .
مرحله دوم
براي پخت اسفناج نيازي به اضافه كردن آب نيست ، مواد را در هنگام پخت هم بزنيد تا نسوزند ، پس از پخت پيازچه را همراه با نمك و فلفل و يك قاشق غذاخوري روغن به اسفناج ها اضافه كرده و با هم تفت دهيد ، توجه داشته باشيد با حرارت ملايم اين كار را انجام دهيد .
مرحله سوم
قابلمه را از روي اجاق گاز برداشته و اسفناج ها را همراه با پنير خامه اي مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند پس از انجام اين مرحله درون يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و با روغن و شير مخلوط كنيد . حالا خمير يوفكا را در يك سطح صاف پهن كنيد .
مرحله چهارم
حالا با يك فرچه مخلوط تخم مرغ را بر روي سطح خمير يوفكا بكشيد اين كار باعث جلوگيري از پاره شدن خمير در هنگام رول كردن ميشود اكنون زمان آن رسيده كه اسفناج را بر روي خمير بريزيد و آن را رول كنيد قالب خود را چرب كرده و رول ها را به صورت حلزوني درون آن بچينيد .
مرحله پنجم
در پايان دوباره با فرچه از سسي كه آماده كرده بوديد بر روي بورك تركي كشيده و روي آن ها كنجد يا سياه دانه بپاشيد ، فر را از قبل پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۲۰ الي ۳۰ دقيقه درون فر و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد
- شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰۰ | ۱۹:۵۳ ۵ بازديد
- ۰ نظر