طرز تهيه فسنجان شمالي

طرز تهيه فسنجان شمالي

مرحله اول

براي تهيه خورشت فسنجان شمالي اصل قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده سپس درون آن گردو و پياز را ريخته و با هم مخلوط مي كنيم و اجازه مي‌دهيم تا گردوها داغ شوند سپس رب انار و رب گوجه را درون يك ليوان آب حل كرده و به گردوها اضافه ميكنيم .

مرحله دوم

مواد را به خوبي با هم مخلوط مي كنيم تا گردو ها درون آب باز شوند سپس ۵ ليوان آب به خورشت اضافه كرده و شعله را زياد ميكنيم تا شروع به جوشيدن كند حالا حرارت را كم كرده و صبر مي كنيم تا جا افتاده شود و گردو به روغن دادن بيوفته .

مرحله سوم

بعد از گذشت تقريبا ۳ ساعت فيله هاي مرغ را به صورت خام به خورشت اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم با گردوها بپزند و طعم گردو به خورد گوشت مرغ برود . بعد از گذشت اين زمان هر نيم ساعت دو تكه ي كوچك يخ به خورش اضافه مي‌كنيم تا سه ساعت اين كار را انجام دهيد .۶ ساعت

مرحله چهارم

در ۳۰ دقيقه پاياني پخت ادويه را به غذا اضافه كنيد پس از اضافه كردن ادويه ها خورش را هم زده و در آخر گلپر را به آن اضافه مي كنيم هنگامي كه احساس كرديد خورش جا افتاده شده و به روغن افتاده است اجاق گاز را خاموش كنيد و از طعم بي نظير اين غذاي شمالي خوشمزه لذت ببريد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.