طرز تهيه حمص لبناني

طرز تهيه حمص لبناني

فوت و فن پخت نخود

براي تهيه حمص معروف لبناني ابتدا بايد نخود را بپزيد براي اين كار نخود هاي خام را درون آب جوش براي مدت زمان ۳۰ دقيقه قرار دهيد و بعد از گذشت اين زمان آنها را براي ۱۲ ساعت درون آب قرار دهيد و در اين فاصله زماني نيز براي ۲ الي ۳ مرحله آب نخود را عوض كنيد .

مراحل پخت نخود

بعد از گذشت ۱۲ ساعت ، نخودها را براي يك ساعت درون آب جوش قرار مي دهيم تا پخته شوند ، در اين مرحله نخود ها را با آبليمو درون مخلوط كن ريخته و آنها را با هم ميكس ميكنيم سپس ارده و بعد از آن روغن زيتون و سير را به مواد اضافه مي كنيم .

مواد تشكيل دهنده حمص

تمامي مواد را درون مخلوط كن ريخته و دوباره با هم ميكس مي كنيم ، در اين مرحله به خاطر اينكه مواد شما حالت خشكي به خود گرفته آب نخود را به آنها اضافه كرده و مخلوط مي كنيم تا زماني كه روان شوند در حد ماست چكيده .

حمص را با چي بخوريم

حمص يك مزه سبك و پيش غذا لبناني مي‌باشد كه همراه با كروكر و چوب شور و زيتون و چيپس و … آن را مصرف مي‌كنند ، داراي طعم خوشمزه اي ميباشد و به شما تست كردن آن را پيشنهاد ميكنيم .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.