طرز تهيه فيله كباب گوسفندي

طرز تهيه فيله كباب گوسفندي

مرينيت فيله گوسفندي

براي تهيه فيله كباب گوسفندي ، بايد درون كاسه‌اي پياز را همراه با سس سويا و فلفل سياه و روغن زيتون مخلوط كنيد گوشت گوسفندي را به صورت تكه هاي خرد كرده و درون كاسه با مواد مخلوط كنيد تمامي مواد را درون ظرف شيشه‌اي دردار ريخته و براي ۱۲ ساعت درون يخچال قرار دهيد .

خوراك فيله گوسفندي

در طول اين ۱۲ ساعت ادويه‌ها حسابي به خورد گوشت رفته و كباب شما طعم دار مي شود هنگامي كه فيله ها را از درون يخچال درآورديد تمام پياز هاي چسبيده به گوشت را جدا كنيد و گوشت ها را به سيخ فلزي بكشيد فلفل هاي كبابي را هم به صورت جداگانه سيخ بگيريد .

غذا با فيله گوسفندي

در اين مرحله يك ذغال كاملاً يكدست با حرارت پايين را تهيه كنيد ، سيخ ها را با فاصله بر روي منقل قرار دهيد اين كار باعث مي‌شود تا كباب شما خشك نشود ، در طول پخت سيخ هارا مدام بچرخانيد تا كباب شما يك دست بپزد .

نكات پخت كباب

يكي از نكات مهم در پخت و سيخ گرفتن و پختن كباب خانگي اين است كه سيخ ها را بايد در طول پخت مدام بچرخانيد چون اگر يك طرف بپزد بعد بچرخانيم طرف ديگر را بخواهيم بپزيم آبگوشت زياد خارج مي شود و همين امر باعث خشك شدن كباب خواهد شد كباب ها را آبدار از روي منقل برداشته و داخل نان قرار دهيد .نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.