طرز تهيه خاگينه ايتاليايي
دستور خمير خاگينه
براي تهيه خاگينه ايتاليايي به روش رستوراني ، ابتدا آرد را با نمك و بكينگ پودر مخلوط كرده و آن را الك نماييد سپس به آرد كره آب شده را همراه با تخم مرغ اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كرده حالا ۱۰۰ ميلي ليتر از شير را به مواد اضافه كرده و يك خمير نرم آماده كنيد .
آموزش خاگينه ايتاليايي
در مرحله بعدي بايد به خمير استراحت دهيد روي آن را با سلفون بپوشانيد و براي ۲۰ دقيقه كنار بگذاريد ، در اين فاصله ۲۰ دقيقه اي كه در اختيار شماست ميتوانيد شربت بار خاگينه مجلسي را آماده نماييد . براي تهيه شربت تمامي را با هم درون قابلمه ريخته و مخلوط ميكنيد .
طرز تهيه شربت خاگينه
قابلمه را روي حرارت اجاق گاز قرار داده تا شروع به جوشيدن كند و شكر كاملاً درون آب حل شود و بعد از ۵ دقيقه جوشيدن اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا شربت در همان حال خنك شود . اكنون خمير را روي ميز كار پهن كنيد .
طرز تهيه خاگينه طرح دار
خمير را در ابعاد ۵ در ۱۰ سانت و مستطيلي شكل برش بزنيد سپس در فاصله هاي يك سانتيمتري خمير ها را بصورت راه راه برش زده و آنها را جمع كنيد ، خاگينه خوشمزه خانگي را درون روغن داغ ريخته و سرخ كنيد هنگامي كه رنگ آنها طلايي شد درون شربت خنك قرار داده و پس از آن با پودر پسته تزيين نماييد نوش جان .
- چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۰ | ۲۱:۰۷ ۹ بازديد
- ۰ نظر