طرز تهيه دمپختك باقالي

طرز تهيه دمپختك باقالي

مرحله اول

براي تهيه دمپختك باقالي ابتدا پيازها را به صورت نگيني خرد كنيد و درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد ، پياز داغ اي را كه آماده كرديد كنار گذاشته سپس برنج را بخيسانيد و به آن مقداري نمك اضافه كنيد . باقالي ها را هم به صورت جداگانه بخيسانيد .

مرحله دوم

پس از چند دقيقه كه از خيساندن باقالي ها گذشت باقالي ها را درون قابلمه ريخته و بر روي اجاق گاز قرار دهيد تا بپزند زماني كه آب داشت تمام مي شد به آن‌ها زردچوبه و پياز داغ و نمك و زعفران را اضافه كنيد و به خوبي با هم مخلوط نماييد .

مرحله سوم

مراقب باشيد كه باقالي ها زياد به نشوند در هنگام پخت ، برنج را روي اجاق گاز گذاشته و زماني كه آب آن كم شد باقالي را به برنج اضافه كنيم به آرامي آنها را با هم مخلوط كنيد براي خوشرنگ تر شدن خوراك باقالي مي توانيد مقداري رب به آن اضافه كنيد .

مرحله چهارم

پس از انجام اين مراحل درب قابلمه را گذاشته و حرارت را تا مي‌توانيد كمك كنيد و اجازه دهيد تا برنج به آرامي دم بكشد ، مدت زمان مورد نياز براي دم كشيدن برنج بين ۳۰ تا ۴۵ دقيقه مي باشد حتماً از شعله پخش كن استفاده كنيد تا ته ديگ خوشمزه نسوزد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.